Oostenrijk & Kroatië ’17

mijn kledingstijl in 2017

Halo! Daar ben ik weer! Ik was eventjes twee weken de deur uit, op vakantie, naar Oostenrijk en Kroatië. Het was geweldig, maar ik ben ook echt wel weer blij dat ik het bloggen op kan pakken. Heb het wel gemist. Gelukkig kan ik nu eindelijk mijn avonturen op vakantie met jullie delen in de vorm van foto’s en tekst!

Oostenrijk

Omdat de reis naar Kroatië met de auto best lang is, hebben we drie dagen overnacht in Oostenrijk, Flachau. Als je de aankomst en vertrekdag wegdenkt dan hadden we twee volle dagen om te genieten van het prachtige Oostenrijk. In die korte dagen heb ik héél veel en héle hoge bergen gezien. Vrij normaal voor Oostenrijk, maar ik had nog nooit zoiets gezien. Het was echt apart om te beseffen dat je in Oostenrijk gewoon sneeuw ziet terwijl je twee dagen later weg loopt te zweten in een tent. En dat terwijl het maar 500 kilometer van elkaar af ligt.

Kroatië

De tweede nacht in Kroatië ging al meteen mis. Ik had een drempel niet gezien waardoor ik viel. In mijn hand had ik mijn mobiel zitten waar ik mijn vang mee opving. Met een harde klapper viel ik op de grond en mijn mobiel ook. Je raadt het natuurlijk al… scherm kapot, elleboog open en een dikke blauwe plek op mijn knie (kan je zien op een aantal foto’s). De hele vakantie moest ik dus zien te overleven met een scherm waar niks op te zien was en een elleboog waar ik niet op kon leunen (wat heel vervelend is bij het zonnen etc.). Mijn oude vertrouwde Iphone 5c liet me nog een aantal keer schrikken: hij deed ’t soms opeens niet meer of ik had ineens strepen in het scherm. Ook had mijn oplader kortsluiting waardoor we de halve stad door moesten zoeken naar een nieuwe. Het was echt een beetje een pechvakantie. Naast dat mijn mobiel en oplader kapot waren, mijn elleboog zeer deed en overal tegenaan stootte had ik ook nog heel veel momenten waarop ik  bijna viel of mijn benen keihard tegen bankjes aanbotste. Voor de rest was het allemaal heel leuk hoor, echt aan aanrader is Kroatië! Elke dag was het wel 35 graden. Dat was wel héel warm maar we hadden te maken met hittegolf Lucifer. Gelukkig kan je ’s avonds wel echt tot leven komen. Wat mijn mobiel betreft: die ligt opgeborgen in de kast en ik heb maar een Iphone 6 gekocht.

 

Ga jij op vakantie of ben je al geweest? Zo ja, waarheen?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

28 Reacties

 1. 20 oktober 2017 / 10:16

  Oehhhhh zonde dat je telefoon kapot ging! Maar even heel eerlijk, wat heb jij prachtige foto’s gemaakt! WAUW!

  Ik ben net wezen Backpacken in Bali, staat ook op me blog haha!

  LIEFS

 2. 27 augustus 2017 / 18:13

  Heel erg mooi! Je hebt een bepaalde stijl gehanteerd, wat echt voor zo’n gave vibe zorgt. Leuk! <3

 3. 25 augustus 2017 / 15:46

  Wat vervelend voor je telefoon, maar prqchtige foto’s heb je gemaakt ik ben dit jaar ook in kroatie geweest

 4. 25 augustus 2017 / 14:32

  Mooie foto’s. Balen van je val voor je telefoon en je elleboog. Wij zijn in Denemarken en Zweden geweest

 5. 23 augustus 2017 / 11:54

  Wat prachtig daar zeg! Ik wil daar ook wel eens naar toe. Wel erg k.. dat je gevallen bent… :S

 6. 23 augustus 2017 / 11:17

  Adembenemend! Wat een mooie foto’s heb je gemaakt van je vakantie. Die vertellen het verhaal misschien nog beter dan de woorden. Bijzonder inderdaad dat je zo’n verschil van klimaat hebt op 500 kilometer afstand.. Zonde van je smartphone! Vervelend op vakantie.
  Zelf zijn we naar Den Helder gegaan met de familie, was heerlijk om ff een weekje weg te zijn.

 7. 21 augustus 2017 / 11:36

  Heel toffe foto’s! Ik wil ook nog steeds een keertje naar Kroatië <3

 8. 20 augustus 2017 / 15:40

  Wat een prachtige foto’s Elles! Echt balen van je telefoonscherm maar ach, er zijn ergere dingen! Gelukkig heb je nog wel kunnen genieten van de vakantie. Kroatië lijkt me prachtig, ben er nog nooit geweest maar wil het zeker een keer bezoeken.

 9. 17 augustus 2017 / 14:38

  Wauuw wat een mooie foto’s allemaal! Ziet er prachtig uit 🙂

 10. 17 augustus 2017 / 11:43

  Wat een prachtige vakantiefoto’s zeg! Nu wil ik daar ook naar toe. Ik ben zelf al naar Curacao geweest en ik ga binnenkort naar New York.

 11. 16 augustus 2017 / 09:26

  Ik wil,heel graag met mijn man nog een keer in de zomer naar Oostenrijk. Heel erg bedankt voor de mooie foto’s . Wij kennen Oostenrijk alleen van de wintersport. Wij zijn 3 weken op Kreta geweest, was onze honeymoon.

 12. 16 augustus 2017 / 09:03

  Wauw wat een mooie foto’s

  Ik vond Kroatie ook zo leuk..

 13. 16 augustus 2017 / 07:15

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik wil ook nog wel een keertje naar Kroatië.. In september ga ik naar Corfu

 14. 15 augustus 2017 / 14:14

  Ohnee wat een ramp! Gelukkig heb je de perfecte foto’s nog. Wel balen zeg, dat moet even schrikken geweest zijn. Desondanks zijn de foto’s stuk voor stuk echt plaatjes!

 15. 15 augustus 2017 / 11:44

  Prachtige foto’s, ik wil ook wel naar Kroatië nu! Ik ben al naar Cyprus geweest en ga er nog even tussenuit naar de franse kust 🙂

 16. 15 augustus 2017 / 09:41

  Wat een super mooie foto’s heb je gemaakt zeg! Ik ben naar allebei nog nooit geweest, maar het staat zeker nog op mijn lijstje! 😀

 17. 15 augustus 2017 / 09:37

  Wat balen zeg dat je zo hard viel en je ook nog eens zoveel pech had met je telefoon. Ik ben al op vakantie geweest naar Italië en ga aankomende zaterdag naar Griekenland 🙂

 18. 15 augustus 2017 / 08:20

  Prachtige foto’s zeg, wil daar graag nog eens naar toe. Ik ben niet weggeweest op vakantie, maar wel voor werk wat leuke reisjes mogen maken, en ga ik volgende maand naar Griekenland

 19. 14 augustus 2017 / 22:24

  Wat een geweldige foto’s zeg, heel erg mooi!

 20. 14 augustus 2017 / 14:41

  Wat een mooie foto’s. Naar Kroatie zou ik ook wel eens willen gaan

 21. 14 augustus 2017 / 09:01

  prachtige foto’s! wat rot van je telefoon en je val, erg vervelend is dat altijd he

 22. 14 augustus 2017 / 08:29

  Wat een prachtige foto’s! Ik ben in beide landen nooit geweest, dus het is leuk om hier een keer iets van te zien. Wij gaan dit jaar niet op vakantie, maar begin volgend jaar wel naar Disney land.

 23. 14 augustus 2017 / 07:34

  Wauw het ziet er echt allemaal geweldig uit! Prachtige foto’s!

 24. 14 augustus 2017 / 07:13

  Aah wat vervelend! Maar je moet niet je vakantie daardoor laten verpesten hoor. Soms heb je mazzel en soms heb je pech. Gelukkig kan je telefoon ook weer gemaakt worden. En zo te zien heb je met je camera prachtige foto’s gemaakt. Je had ook je hand kunnen breken, maar dat is gelukkig niet gebeurd! Mazzelkont dat je bent!

 25. 14 augustus 2017 / 07:03

  Wauw wat een prachtige tumblr foto’s heb je gemaakt! Wel stom dat je telefoon kapot viel, ik voel je frustratie!

 26. 14 augustus 2017 / 06:55

  Wat een heerlijke foto’s!!!! Volgens mij heb je echt een geweldige vakantie gehad!

 27. 14 augustus 2017 / 06:55

  Wij zijn lekker thuisgebleven. Maar mijn jongste zusje is op dit moment nog in Kroatië!

  Vervelend dat je viel en dat je smartphone stukviel zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.