Waarom ben ik begonnen met bloggen?|Q&A

Waarom ben ik begonnen met bloggen?|Q&A

Plans changed. Eigenlijk zou op dit tijdstip een outfitpost online komen, maar zoals je ziet is dat niet gebeurd. Ik werd helaas ineens geraakt door een erg vervelende verkoudheid. Het leek me dus niet zo verstandig om me in de kou te vertonen dus ik besloot om mezelf te beschermen en binnen te blijven. Toch moet er een artikel voor jullie online komen. De oplossing is, zoals je al gezien hebt, een Q&A. Op Instagram had ik een foto geplaatst met de radeloze vraag of jullie een vraag in willen sturen. Gelukkig zijn jullie zulke schatjes om dat te doen.

 

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Het idee om een blog te beginnen was eigenlijk erg spontaan ontstaan. Onderweg naar huis vanuit school hadden mijn vriendinnen en ik over het feit dat ze mij wel een YouTubekanaal zagen beginnen. Mijn reactie daarop was dat ik me dat niet zag doen omdat ik niet zo’n fan ben van mijn stem. Maar het zette me wel aan het denken, tot ik spontaan een account maakte op Blogger.com. Ik wist geen leuke naam voor mijn blog dus ik besloot mijn vriendin in te schakelen, die vervolgens op het idee kwam om samen eentje te beginnen. Dat was helaas niet zo’n succes. Er kwamen uiteindelijk maar 3 artikelen online. Toch was ik bloggen wel leuk gaan vinden dus besloot ik er zelf eentje op te richten.

Wat is je favoriete kledingitem?

Pfoe, das een lastige. Al mijn kleding koop ik omdat ik het natuurlijk erg leuk vind. Ik denk dat ik dan ga voor mijn fishnetpanty. I lovee the trend! Heb er zelfs al twee outfitposts mee gemaakt. Je kan er ook echt zoveel mee en dat is wat ik er zo leuk aan vindt.

Wat is je lievelingsfilm?

Ik heb meer een favoriete ‘type film’, dan een specifieke favoriete film. Jongen en meisje worden verliefd, krijgen problemen en komen dan uiteindelijk weer op een schattige manier bij elkaar of typische highschool films. Alle films die hierover gaan, behoren tot mijn favorieten. Denk hierbij aan: The Duff, No Strings Attached, Friends With Benefits, The First Time of Paper Towns. Lekker cheesy.

Processed with VSCO with a6 presetWat is je favoriete vakantiebestemming?

Aangezien ik nog niet verder ben gekomen dan Frankrijk, Duitsland, België, Denemarken, Oostenrijk en Kroatië, is deze keuze snel voor mij gemaakt. Kroatië! Het is een ontzettend mooi en lekker warm land om heen te gaan. De steden, de natuur, de zee; alles is wel leuk om te zien in dat land. Vooral het snorkelen is mij bijgebleven. Zóóó gaaf om met 50 vissen te zwemmen! Het land geeft je alles wat je wilt op vakantie: zon, zee, strand en rust.

Leukste moment uit je leven?

Er zijn zóó veel leuke momenten in mijn leven geweest dat ik echt geen favoriet kan kiezen. Ik ben ook nog maar zestien jaar oud, dus heb nog veel om mee te maken. Het leven zelf is gewoon een mooi moment met leukere en mindere leuke tijden.

 

Als je moest verhuizen naar het buitenland, waar zou je dan heen gaan?

Zoals ik hierboven al aangaf, heb ik nog niet veel landen bezocht. Ik zou niet zeggen dat ik in Kroatië zou willen wonen, daar is het misschien iets té warm voor. Ik zal dan gaan voor Parijs. Deze stad heeft gewoon iets magisch. De mensen die weleens in deze stad geweest zijn zullen vast wel begrijpen wat ik bedoel. Parijs is een plek waar ik zeker van weet dat ik daar elke dag puur en alleen kan rondlopen, zonder me te vervelen. Ik ben dan wel een plattelandsmeisje, maar je kan me echt blij maken door naar een stad te gaan.

 

Waar zou jij wel willen wonen?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 25 januari 2018 / 10:14

    Tof om te lezen! Zo komen we toch weer wat meer over je te weten.

  2. 22 januari 2018 / 11:21

    Mooi en leuk geschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.