Fa Roll-on deodorant

Fa Roll-on deodorant

Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van spuitdeodorant, ben ik maar weer overgegaan op de rollers. Voor mij werkte dat product totaal niet tegen datgene waar het tegen hoort te werken; transitie. Ik had er nog altijd last van. Ik voelde me bijvoorbeeld niet fris wanneer ik net van m’n fietsje afstapte. Daarom ben ik overgegaan op roldeodorant en ik heb meteen goed ingeslagen. Bij de Kruidvat hadden ze namelijk een 2+2 actie van Fa deodorant. Hierdoor kon ik meteen alle soorten die in de schappen stonden aanschaffen en testen.

IMG_0637

Fa over de Roll-on deodorant:

» Betrouwbare bescherming tegen transpiratiegeur
» Langdurige frisheid
» De huidvriendelijke formule beschermt en verzorgt de huid

De langdurige frisheid, daar gaat het bij mij om. Mijn oksels zijn niet gevoelig dus die extra bescherming heb ik niet echt nodig.

IMG_0628

Van de Fa Roll-on Deo lijn is er 5 verschillende geuren: Pink Passion, Paradise Moments, Caribbean Lemon en Luxurious Moments heb ik in mijn bezit. Er is ook nog een sport versie.

Pink Passion: een bloemige, frisse geur

Paradise Moments: een verleidelijke en tropische hibiscus geur

Caribbean Lemon: een geur gebaseerd op die van de langdurige frisheid van Caribbean Lemon

Luxurious Moments: ruikt naar roze viooltjes.

IMG_0640De rollers zijn deels gemaakt van glas en deels van plastic. Het gedeelte dat je vasthoudt is van glas. De dop en de roller zijn van plastic gemaakt. Voor de rest vind ik het een héle schattige verpakking. Zo klein en kleurrijk. Vooral met z’n vieren naast elkaar vind ik het leuk staan. Staat leuk in mijn stash.

Het aanbrengen van het product gaat gemakkelijk. De roller glijdt makkelijk over je oksels en het product verspreid zich goed. Eenmaal aangebracht voelt het niet oncomfortabel: niet plakkerig ofzoiets.

Bij mij gaat het er bij deorollers voornamelijk om dat het een bescherming geef tegen de transpiratiegeur. Nadat ik gezweet heb, stink ik niet bij gebruik van deze rollers. Like it! Helaas zorgt het er niet voor dat ik minder snel bezweet ben en geeft het dus niet die langdurige frisheid die ik verwachtte.

IMG_0607

Mehh. Ik ben er niet zo heel erg enthousiast over. Ik had graag gewild dat ik me langer fris zou voelen door deze deorollers, maar helaas. Ik zweet net zo snel als wanneer ik de deo niet gebruik. De geur blijft wel bestaan maar ik wil nou niet zeggen dat ik me erg fris voel door het gebruik hiervan. De geuren zijn wel echt héél lekker maar daar blijft het wel bij.

Gebruik jij een deoroller?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. T.Huisman
  6 april 2022 / 02:09

  Geen drijfgas dan roller. Voor persoonlijk gebruik

 2. Daphne
  26 juli 2017 / 20:31

  Rollers zijn ook niet mijn favoriet. Schijnen ze toch minder te werken indd. Zonden

 3. 25 juli 2017 / 18:07

  Ik gebruik eigenlijk nooit deo in roll-on vorm, spray heeft mijn voorkeur. Jammer dat deze niet zo goed werken..

 4. 24 juli 2017 / 18:29

  Wat jammer dat deze deo niet helemaal doet wat je wilt. Wie weet toch nog eens een ander merk roller proberen?

 5. 24 juli 2017 / 16:51

  Ik gebruik zelf ook altijd roll deo’s, in mijn tas heb ik altijd als extra nog een spuit deo mee! Fijne review over de Fa deo rollers, ze lijken me fijn.

 6. 24 juli 2017 / 10:53

  Vanaf vroeger af al heb ik een soort van fobie voor rollers. Ik vind het altijd een beetje viezig…

 7. 24 juli 2017 / 10:38

  Ik vind de deodorants van Fa altijd erg fijn, maar ik gebruik wel altijd standaard gewoon spray deo’s. Jammer dat de rollers je tegenvallen. De gewone spray deo’s van Fa zijn dus wel een aanrader wat mij betreft!

 8. 24 juli 2017 / 10:14

  Vroeger gebruikte ik altijd een roller, maar tegenwoordig ben ik van de spuitbus. Al hekel ik de poeder die eruit komt.

 9. 24 juli 2017 / 09:51

  Ik vind het leuke flesjes, maar ik vind zo’n roller dan weer niet zo fris en hygiënisch. Ik spuit liever van een afstandje.

 10. 24 juli 2017 / 09:49

  Ik gebruik geen bus en geen roller, aangezien ik van veel geuren migraine krijg. Gelukkig zijn er ook natuurlijke middelen die ik wel kan gebruiken

 11. 24 juli 2017 / 09:36

  Jammer dat je je niet fris voelde. Zelf gebruik ik al jaren geen roller meer en net daarom eigenlijk. Voelde nooit fris tenzij je gewone spuitbus gebruikt.

 12. 24 juli 2017 / 09:21

  Ik gebruik vrijwel nooit rol deo’s, omdat ik niet het gevoel heb dat het werkt. Jammer dat dat bij deze ook het geval is :(.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.