Dit zijn de kledingtrends van zomer 2021

kledingtrends zomers 2021

Nederland gaat langzaamaan open! Het is eindelijk weer mogelijk om een festival te pakken, te werken op kantoor, probleemloos te shoppen of een dagje weg te gaan. De huispakken mogen ingeruild worden voor nieuwe kleding, maar daar begint de stress. Wat moet je dragen? No worries, I got your back! In dit artikel deel ik de kledingtrends van zomer 2021!


1. Simpel

Wat je vooral veel gaat zien of wellicht al wel hebt gezien, is dat we terug gaan naar de basis. Afgelopen winter waren beigekleuren al helemaal hip en daar gaat aankomende zomer geen verandering in komen. Door beigetinten te combineren met verschillende materialen steel jij de show! Deze kleur zul je vooral vaak zien in gebreide items. Het motto van deze zomer is niet voor niets: “kleding moet als een tweede huid voelen.” Ook de zwart-witcombinaties of wit-nudecombinaties zullen het erg goed doen.

2. 1960’s

Wat je veel ziet in het modewereldje, is dat de geschiedenis zich herhaalt. We zien tegenwoordig steeds meer trends voorbijkomen die geïnspireerd zijn op vroeger. Denk aan de flared pants. Dit jaar is het de beurt aan de jaren ’60 met het motto: “hoe vrolijker en kleurrijker, hoe beter.” Een totaal andere trend dan de hierboven benoemde. Wat kun je verwachten? Vrolijke items met een grafisch design en veel kleur. Dat hebben we wel nodig na zo’n sombere periode! Ook in sieraden zul je deze trend terugzien. Alles wat retro is, zoals een flared jeans of bootcut jeans, zal hip zijn aankomende zomer. Bij OTTO kun je veel van zulke broeken scoren!

3. Zichtbare lingerie

Alsof ‘ie nooit weg is geweest: de bralette. Dit jaar staat helemaal in de ban van zichtbare lingerie. Het maakt helemaal niets meer uit wanneer je bh-bandjes te zien zijn. Dit jaar zul je vooral veel korte, revealing bovenstukken zien. Zo zie je op TikTok al heel veel wraptops voorbijkomen. Ook de volwassen croptop, een croptop met een volwassen look, is heel erg populair!

4. Cutouts

Deze nieuwe trend accentueert lichaamsdelen waar je in eerste instantie niet op zou letten. Dit jaar zul je kledingstukken zien met cut-outs op plekken die je nog niet eerder gezien hebt. Denk daarbij aan cut-outs bij de heupen of het sleutelbeen.

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 21 mei 2022 / 13:29

    Mooie trends en leuke kleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.