All about the details | Outfit of the day

All about the details | Outfit of the day

Afgelopen week was eens aanslag op mijn portemonnee. In vier dagen tijd ben ik naar drie verschillende winkelcentra gegaan, oeps. Vooral bij de Bershka gooide ik met mijn geld alsof het niets was. In ruil daarvoor heb ik wel weer een goed gevulde kledingkast en een brein vol nieuwe outfit-ideeën!

Die nieuwe outfits waren ook dringend nodig want ik heb vandaag opnames bij SLAM! voor ‘The Mic’! Dit is een concept waarin Journalistiek studenten de kans krijgen om bekende Nederlanders te interviewen. Ik vind het super tof maar ook zo spannend. Wat als ik afga op Youtube? Ik weet op het moment van schrijven ook nog niet wat ik aan ga doen; ik wil netjes gaan, maar ook als mezelf. Dat wordt nog een uurtje voor de kast staan denk ik. Waarschijnlijk ga ik over deze ervaring een artikel schrijven zodra de afleveringen online staan!

Anyway, de outfit in dit artikel is een optie voor ‘The Mic’. Het is zoals gewoonlijk van de Bershka. Eindelijk heb ik een flared jeans kunnen vinden wat past en niet te lang is! De blouse die ik erbij draag vind ik ook super tof, vooral met alle sieraden die ik erbij draag. Die maken deze outfit perfect vind ik! Vooral met mijn nieuwe kapsel draag ik veel sieraden omdat die daardoor echt opvallen.

Flared fit jeans – Bershka
Blouse – Bershka
Ketting – Stradivarius
Oorbellen – SIX

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 6 september 2020 / 18:53

    Ah, zo leuk je topje en hoe je het hebt gestyled!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.