Suit, suit, suit| Outfit of the day

Suit: Foto met meisje met tweedelig pak aan in het bos en ze kijkt weg

Al een jaar lang leek het me tof om er eentje te hebben: een suit. Voor het examengala had ik destijds eentje gepast, wat erg vet stond. Toch wilde ik het geld liever uitgeven aan een jurk. Ik heb toen het idee maar links gelegd. Toch begon het afgelopen weken weer bij mij te kriebelen en tijdens Singles Day sloeg ik mijn slag. Ik zocht het internet af op zoek naar een tweedelig pak, met korting uiteraard, en kwam uit op deze!

Suit: lachend meisje met tweedelig pak aan in bos en schopt blaadjes weg
Suit: close-up van de pantalon met coördinaten erop

Het was erg lastig om eentje te vinden. In veel gevallen was de blazer te koop, maar de broek dan weer niet, of andersom. Daarnaast waren sommige véél te oversized of te saai voor mij. Als ik er eentje ging kopen, dan wilde ik wel eentje die opvalt. Ik kwam uit op twee pakken waartussen ik zat te twijfelen. Daarom besloot ik ze allebei maar aan te schaffen aangezien de verzending en retour toch gratis was. Diep vanbinnen hoopte ik dat dit pak de leukste zou zijn, en dat was ook zo. De andere was net iets te straks en prikte ook nog eens.

Suit: close-up van de blazer met coördinaten erop
Suit: Foto van meisje met het tweedelige pak aan met handen in de zakken

Deze suit is van Collusion, een merk dat alleen verkocht wordt op ASOS. Het is een beetje oversized. Eerst vreesde ik dat het me niet zou staan, maar het heeft aardig goed uitgepakt. Ik ben helemaal verliefd op de kleurencombinatie, perfect voor de herfst. Het pak zelf mocht wel een iets dikkere stof hebben, maar met een maillot eronder gaat het prima. Het liefst draag ik het nu elke dag, ik moet me zien in het houden, hihi!

Blazer – Collusion (ASOS)
Pantalon – Collusion (ASOS)
Shirt – Costes

Voor meet outfitposts, klik hier!

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 21 november 2019 / 06:26

  Wat een grappig pak is dat zeg! Het ligt heel ver van mijn eigen smaak af, maar ik kan het zeker waarderen. En het staat je goed.

 2. 20 november 2019 / 19:36

  Wat een supermooi pak! Het staat je ook goed! Ik ben geïnspireerd

 3. Jouvence
  20 november 2019 / 12:48

  Wauw, wat een ontzettend toffe outfit zeg!

 4. Frederique
  20 november 2019 / 09:55

  Ik vind je outfit te gek, ik houd erg van pakken. Vroeger had je alleen maar saaie maar nu heb je zoveel leuke pakken. Heel tof!

 5. 20 november 2019 / 09:45

  Wat staat dit pak je waanzinnig goed!! Ook die stoere boots eronder vind ik helemaal geweldig!!

  Het t-shirt staat er ook super leuk bij!

 6. 20 november 2019 / 09:20

  nou sluit mij bij de rest aan want het staat je zeker goed !! ik vind die kleur op dit moment dus helemaal fantastisch he 😀

 7. 20 november 2019 / 09:09

  Dit staat je erg mooie en wat een prachtige herfstpalet is dit. Well done!

 8. 20 november 2019 / 06:00

  Ik vind een pak bij vrouwen echt heel stoer, staat je goed! Net even wat anders.

 9. 19 november 2019 / 20:17

  Staat je erg gaaf zeg! Aparte kleur.patroon ook! Ik vind je tshirt echt leuk!

 10. 19 november 2019 / 09:31

  Staat je fantastisch! Ook vet leuk met een paar mooie heels eronder. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.