Ik heb een tweede gaatje laten schieten!

Tweede gaatje: Close-up Elles' gezicht met haar tweede oorbel

Voor sieraden heb ik altijd al een zwak gehad. Ik ben al snel verkocht als het een mooi goud tierelantijntje heeft. Veel sieraden met tierelantijntjes bij elkaar vind ik nóg leuker. Oorbellen, kettingen, armbanden, horloges en ringen moeten allemaal bij elkaar gedragen worden (zoals hier). Al een aantal maanden vond ik dat er iets miste; er moest meer goud in mijn oren hangen. Daarom heb ik een tweede gaatje geschoten (en ik verwacht over een aantal weken een derde).

Het plan om nog een gaatje in mijn oor te schieten, lag er al een tijdje. Toch was ik te pussy om het te doen. Uiteindelijke ben ik toch maar gegaan. Ik vind een combinatie van meerdere oorbellen er zó gaaf uitzien. Wat me echt over de streep heeft getrokken is deze ‘Sun In Your Eyes’ oorbel van Anne Cathalijne.

Ik zag deze oorbel en wist meteen dat deze er heel gaaf uit zou zijn in combinatie met andere gouden oorbellen. Daarom ben ik naar de juwelier gegaan om eentje te gaan schieten. Gelukkig had de juwelier een gouden schietoorbel. Daardoor kon ik meteen zien of het leuk was met de ‘Sun In Your Eyes’ oorbel . Dat was inderdaad een leuke combinatie. Sindsdien draag ik beide oorbellen dag en nacht.

Tweede gaatje: Close-up oor Elles met haar tweede oorbel

Eigenlijk draag ik ’s nachts nooit oorbellen omdat ik dat vervelend vind zitten. Bij deze is dat gelukkig niet het geval omdat je ze niet voelt zitten. Dat vind ik top, daardoor hoef ik ze niet elke keer te verwisselen. Wat ik ook top vind, is dat ze niet hun gouden kleur verliezen. De oorbellen hangen nu al een aantal weken in mijn oren en zijn nog steeds glimmend goud.

Kortingscode

Wil jij ook sieraden en accessoires van Anne Cathalijne kopen? Gebruik dan kortingscode ‘elles15’ voor 15% korting op alle aankopen. Deze is geldig tot 31 januari 2020.

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Dit artikel is gesponsord. Ik geef mijn eerlijke mening.

12 Reacties

 1. 29 januari 2020 / 10:24

  Super leuk. Staat goed. Ik heb zelf ook 2 gaatjes. Maar mijn eerste is helemaal uitgescheurd. Daar baal ik echt van. Kan daar alleen knopjes in.

 2. Frederique
  28 januari 2020 / 23:39

  Heel mooi zeg. Mijn gaatjes heb ik dicht laten groeien. Ik heb er soms wel spijt van!

 3. 27 januari 2020 / 23:34

  Ik was als baby geprikt. Daarna je ik een piercing in mijn neus genomen wat een pijn. Ik was toen 14.
  Mooie gaatje heb je laten prikken. Oorbellen staan je goed.

 4. 27 januari 2020 / 11:49

  Mooi! Ik heb toen ik 12 was mijn tweede gaatje geschoten in Griekenland. Maar als ik er oorbellen in doet dan blijft het pijn doen 🙁 Dus eigenlijk nooit echt gebruikt.

 5. 26 januari 2020 / 16:52

  Ook een leuk gezegde, er moest meer goud in mijn oren hangen. Gelukkig is dat nu gebeurd. Het staat je ook erg leuk!

 6. 26 januari 2020 / 15:25

  mooi hoor. ik heb er inmiddels vier en sinds deze week er ook 1 in dat lelletje in het midden van je oor (weet alleen niet meer hoe het heet)

 7. Ika
  26 januari 2020 / 11:01

  Ohh wauw die staan super mooi zeg! Heel inspirerend.

 8. 23 januari 2020 / 09:21

  Oh wat een leuke combinatie zeg! Zelf heb ik aan beide kanten drie gaatjes 🙂

 9. 23 januari 2020 / 06:57

  Hele leuke oorbellen zijn dit, ik heb zelf ook meer gaatjes, aan een oor twee en aan het andere oor 4, waarvan 2 hoger op mijn oor. Dit heb k ooit laten doen in Australie tijdens een jaar backpacken en nu heb ik er knopjes in. Ik ben dol op sieraden en vind het ook altijd leuk om andere oorbellen te dragen.

 10. 22 januari 2020 / 08:13

  heel gaaf!! ben zelf gek op oorbellen en heb 10 gaatjes, 5 ene kant 5 andere kant 😀

 11. 22 januari 2020 / 06:54

  Wat leuk zeg! Ik heb ook een tweede gaatje, maar ik heb er al heel lang geen oorbel meer ingehad eigenlijk!

 12. 20 januari 2020 / 17:28

  Super mooi! Ik ben ook dol op oorbellen en sieraden, ik zit al een hele tijd over een 3e gaatje na te denken. Waarschijnlijk ga ik volgende week woensdag langs de piercing shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.