Blue Flared Sleeves| Outfit of the day

Blue Flared Sleeves| Outfit of the day

In het vorige artikel verteld ik al dat ik laatst mijn tentamenweek afgerond heb. Na twee weken geïsoleerd op mijn kamertje te zitten, moest ik er eventjes tussen uit samen met de familie. We gingen een weekendje weg naar Center Parcs Eemhof. Wat niet kon missen, was een bezoekje aan Bataviastad. Hier ben ik natuurlijk weer eens geslaagd!

 

Zelf ben ik niet zo’n fan van merkkleding. Het is niet mijn kledingsmaak en ik vind het de prijs vaak ook niet waard. Toch wilde ik er een kijkje nemen. Na versteld te staan van alle onwerkelijke prijzen zag ik dat er ook een Only was. Bij deze winkel kan ik vaak wel slagen, dit keer ook. Ik kocht daar dit leuke blauwe shirtje met flared sleeves. Op de mouwen zitten gouden knoopjes. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van felle kleuren maar dat is wat mij dit keer zo verliefd maakte.

 

Top – Only

Broek – Stradivarius 

Oorbellen – Primark

Scrunchie – AliExpress

Ketting – AliExpress

Tas – een marktje 

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 8 oktober 2019 / 09:13

  Ik vind de kleur erg mooi van deze trui. De mouwen zijn leuk, maar lijken me wel een beetje onhandig.

 2. Lucy
  3 december 2018 / 13:02

  Nice pictures!
  I really like your blog
  Many good one ideas
  Good continuation

 3. 26 november 2018 / 15:11

  Deze top is echt té leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.