De lekkerste huispakken

De lekkerste huispakken

Aankomende tijd zullen we nog veel thuiszitten, vooral nu de avondklok ingesteld is. Het liefst wil je dan comfortabel op je bank zitten. Nu we niet meer netjes de deur uit hoeven, is het tijd om de huispakken uit de kast te trekken. Daarom heb ik dit keer een artikel over de lekkerste huispakken!

Onesie

Jarenlang heb ik ze gedragen: de onesies! Dit zijn heerlijke pakken! Je springt er in de ochtend heel gemakkelijk in en voor je het weet heb je ‘m de hele dag gedragen. Onesies zijn vaak super zacht en verwarmen snel het hele lichaam. Dat maakt ze heerlijk voor de donkere dagen in lockdown. Een nadeel is dat je een onesie helemaal open moet ritsen wanneer je naar de wc gaat. Dat kan soms nogal koud zijn.

Strand- en surfponcho’s

Strand- en surfponhco’s zijn een mix tussen een badjas en een handdoek. Je zou denken dat deze alleen gebruikt kunnen worden voor stranddagen, maar deze poncho’s zijn ook perfect om mee op de bank te hangen. Hoe lekker is het om je hierin te verstoppen? Ook deze zijn super gemakkelijk om aan te trekken. Je trekt je hoofd erdoor en bent ready to go!

Vooral na een douche is het fijn om zo’n poncho te dragen. Het is een goede vervanger van de badjas. Bij de webshop Ponchy kun je zulke strand- en surfponcho’s kopen. Deze zijn handgemaakt van de beste materialen waardoor het een plezier is om ze te dragen. Daarnaast is het een erg duurzaam product omdat je hierdoor veel minder handdoeken hoeft te wassen. Mijn favoriet is de Azul Oscuro surfponcho, een prachtige donkerblauwe unisex poncho!

Tweedelig pak

Tweedelige pakken zie je in deze coronaperiode veel voorbijkomen. Dit zijn een trui en sweatshirt die bij elkaar matchen. Het kunnen ook combinaties zijn met leggings of shirts. Met zo’n set heb je altijd een outfit die matcht en zit je ’s avonds comfortabel op de bank. Voordeel hierbij is dat je een kledingstuk gemakkelijk kunt vervangen. Als je even naar de supermarkt moet, kun je gemakkelijk je broek vervangen met een jeans zodat je toch nog verzorgd de deur uit gaat. Je kan ook je eigen tweedelig pak maken door je favoriete sweater en sweatpants te combineren.

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 28 januari 2021 / 11:30

    Oh ik hou echt van op de bank chillen in comfy kleding!

  2. 27 januari 2021 / 16:28

    haha wauw maar dit is lekker, hier kruip ik wel graag in weg!

  3. 27 januari 2021 / 15:55

    Ohhhh ik was ze helemaal vergeten! Sinds de lockdown alleen maar twee -delige sets gekocht, maar dit is eigenlijk ook erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.