De evolutie van mijn outfitposts

De evolutie van mijn outfitposts

Na bijna twee en een half jaar ervaring te hebben met het maken van outfitposts, kan ik zeggen dat ik het nu eindelijk onder de knie heb. Bij het tweejarige jubileum van mijn blog heb ik al gekeken naar de verandering van mijn foto’s maar ik wilde wel eens mijn outfitposts onder de loep nemen. Want oh oh oh, wat ben ik daarin veranderd! Dus bij deze: de evolutie van mijn outfitposts!

voorpagina

Mijn eerste outfit of the day. De titel van deze post is ook letterlijk: ‘OOTD’. Lekker met de flitser voor een witte muur. Ik weet nog zo goed dat ik echt ruimte moest maken in mijn kamer om voor die muur te kunnen staan. Mijn bed moest ik bijvoorbeeld helemaal opzij schuiven. Toentertijd vond ik deze outfit de bom maar nu is dit totaal mijn stijl niet meer.

 

DSC04401

Hier begon mijn stijl beter te worden, al zeg ik het zelf. Precies deze outfit zag je in die tijd héél veel. Een crèmekleurige trui met een blauwe broek. Ik weet nog goed dat ik dat toen zó mooi vond. Je kan dus al wel raden dat ik blij was dat ik dit setje gemaakt had. De trui en de broek heb ik zelfs nog steeds, maar ik draag het nu wel minder.

We maken nu een grote sprong voorwaarts. We zijn nu beland bij een jaar geleden. Hier begon mijn liefde voor outfitposts. De make-up was misschien iets te heftig maar deze outfit blijf ik geweldig vinden. Helaas ben ik bij het uitgaan door de broek gescheurd *veegt traantje weg*. Daarnaast voelde me wel echt een baddie op deze foto. Attitude is everything!

Omg mensen, lijkt het hier alsof ik 1 meter 60 ben? Dacht het niet. Op deze foto lijk ik echt lang, maar schijn bedriegt. Ik ben echt een dwergje. Hier ontdekte ik dat ik mijn camera kon besturen met mijn mobiel. LIFECHANGING. Dat heeft de kwaliteit ontzettend opgekrikt.

Over deze post ben ik achteraf niet zo laaiend. Misschien iets te geforceerd. Dit was een samenwerking met Beautiful-Bijoux maar  ik had echt mijn fotodag niet, dat gebeurt weleens. Het was súper warm, ik kneep met mijn ogen en het gras kriebelde. Helemaal top!

Nog zo’n heerlijke geforceerde foto maar wel de eerste met mijn nieuwe camera. De locatie paste wel echt perfect bij de outfit, dat is een feit. De outfit zelf vind ik echt top, love de fishnet panty! Ik vind het spijtig dat ik deze outfit niet lang heb kunnen dragen vanwege het weer. Gelukkig komt er weer een zomer aan!

Dit was dus echt zo’n dag dat alles goed ging. Er waren veel foto’s die goed waren, de locatie zat mee en het bewerken was ook top. Hier was ik dus zó trots op dat ik hierna wist dat ik veel vaker outfitfoto’s wilde maken!

img_5732

En dan zijn we uiteindelijk hier beland. Dit is mijn laatste post die ik vorige week geplaatst heb. Hier ben ik tot nu toe het meest trots op. En ik vind dat ik dat ook best mag zeggen. De 50mm lens heeft mijn leven veranderd! Wat een geweldige lens voor dit soort foto’s! Ben helemaal gek geworden op dit type fotografie!

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 20 februari 2018 / 18:21

  Ja die laatste is inderdaad SUPER gaaf!

 2. 19 februari 2018 / 21:50

  Echt een hele transformatie! Je outfits posts van nu zijn ook echt super mooi 🙂

 3. 19 februari 2018 / 09:32

  Zo leuk om te zien hoe erg je vooruit bent gegaan met fotografie! Mijn 50mm lens is ook echt mijn baby betreft het maken van zulke foto’s!

 4. 19 februari 2018 / 07:45

  De laatste foto is zo mooi! Echt een prachtig effect, die 50mm-lens! Knappe kleuren, ook. Tof om je evolutie te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.