Scooteren met de familie | Photo Diary

Scooteren met de familie | Photo Diary

Afgelopen zaterdag hadden we weer eens een familieuitje. Het was een verassing voor mijn tante. Met z’n allen gingen we scooterrijden( naja ik niet want had geen rijbewijs) en ’s avonds uit eten. Degenen die op me op Snapchat hebben (@elles_mulder) hebben al een sneak peak kunnen zien maar in dit artikel laat ik wat meer foto’s zien van de gehele dag! Enjoy!

Met mijn familie gingen we dus scooters huren bij Actief Twente. Helaas mocht ik zelf niet rijden aangezien ik nog geen rijbewijs heb. Maar dat mocht de pret niet derven dus ik ging bij familieleden achterop de scooter, wat ook erg leuk was. We kregen een route van 35 kilometer aangewezen met verschillende tussenstops waar we zouden kunnen stoppen. Na vijftien kilometer gingen we op een terrasje zitten waar we wat gingen drinken en taart eten. Ik had gekozen voor een o-ver-heerlijke chocoladetaart met jus d’orange (wat een geweldige combinatie). Daarna gingen we verder met onze route. Na het scooterrijden gingen we met zijn allen uit eten bij eetcafé Eigenwijs in Beuningen. We konden kiezen uit een pastamenu wat ook heel lekker was.

 

Willen jullie vaker van zulke photo diary’s zien?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 18 september 2017 / 21:23

  Wat een onwijs leuke dag hebben jullie gehad! Je maakt altijd van die mooie foto-overzichten, je hebt daar echt je eigen stijl in vind ik. Heel gaaf! X x

 2. 18 september 2017 / 18:55

  Wat onwijs leuk zeg zo’n scootertocht met de family. Enneehh…de chocolade taart, omg super veel trek in nu…

 3. 14 september 2017 / 12:38

  Ik wil graag dat je een artikel over je boyfriend doet.

 4. 14 september 2017 / 06:44

  Wat tof zeg; ziet er erg leuk uit!

 5. 11 september 2017 / 21:36

  Wat leuk zo een familiedag zeg! Ik beken dat ik al 5 jaar mijn rijbewijs heb en nog nooit op een scooter gezeten. Ik vind het best eng! Maar het ziet er wel gezellig uit.

 6. 11 september 2017 / 17:52

  Dit is echt een leuk fotoblog moet je zeker vaker gaan doen.

 7. 11 september 2017 / 16:24

  Dat ziet er super leuk uit! Leuke foto’s!

 8. 11 september 2017 / 15:56

  Wat gezellig! Mooie foto’s ook. Enne ik heb ook geen rijbewijs!

 9. 11 september 2017 / 14:48

  Mooie foto’s!

 10. 11 september 2017 / 14:48

  Dat ziet er supergezellig uit. En wat een leuk idee om met z’n allen met scooters op pad te gaan. En ik zou ook achterop moeten hoor. 🙂
  En ja tegen meer photodiary’s!

 11. 11 september 2017 / 14:36

  Wat een leuk familie uitje om te doen! Mooie foto’s , leuk om zo mee te kijken

 12. 11 september 2017 / 14:19

  wat leuk zo een familie dag op de scooter, de foto’s zien er erg gezellig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.