Maak kennis met mijn bloggersboekje

Maak kennis met mijn bloggersboekje

Leuk feitje: voor mijn blog houd ik een boekje bij. Hierin zet ik opdrachten van bedrijven, schrijf ik ideeën maar ben ik ook creatief bezig en plak er plaatjes in. Er zit dus vanalles en nog wat in. Het is meer een boekje waar ik in kijk of knutsel om inspiratie op te doen. Eigenlijk is het een smashbook maar ik noem het een bloggersboekje. Vandaag laat ik zien wat ik er zoal in zet/plak!

Opdrachten & samenwerkingen

Ik ben een échte lijstjespersoon. Als het ook maar een beetje te druk wordt in mijn hoofd, dan móet en zal ik een lijstje maken. Dat doe ik dus ook met samenwerkingen of opdrachten. Als ik het artikel online heb, dan vink ik het af. De kosten bij betaalde artikelen zet ik er ook in. Een beetje de financiën op een rij hebben voor een nieuwe camera.

Verpakkingen

Proefmonsters, ik heb er een heel potje van. Van een aantal heb ik de verpakking op een bladzijde geplakt. Klinkt niet zo boeiend maar ze ruiken súper lekker. Ik heb de verpakking van het geurtje bespoten met de geur zelf. Als ik dan niet weet welke ik wil dragen, dan ruik ik gewoon en weet ik welke ik moet kiezen. Een geurtje die me dan heel erg bevalt ben ik dan van plan te kopen (nog niet gebeurd maar mijn VS bodysplash is bijna op dus die tijd komt eraan).

Kaartjes van bedrijven

Bedrijven die je een cadeautje of kaartje sturen als je hun producten getest hebt, daar wordt ik nou echt vrolijk van. Dat laat ook  zien dat je werk gewaardeerd wordt. Ook dit plak ik in mijn bloggersboekje. Elke keer als ik dan kijk dan herinnert het me aan een fijne samenwerking.

Inspiratie & informatie

Vorig jaar kreeg je bij de Kruidvat een gratis kalender van L’Oréal. Het jaar 2016 is voorbij dus dat boekje kan ik niet meer gebruiken. Er zaten wel heel veel tips & tricks, nuttige informatie en trends in. Ze gaan over fashion, beauty en lifestyle en daarom is het dus een super goede informatie- en inspiratiebron voor mij. Ik knip dit er dus gewoon uit en plak het in mijn boekje. Als ik even geen inspiratie meer heb dan kijk ik er in en kan ik er vrijwel altijd wel wat uit halen!

Ideeën 

Het ene moment zit ik vol met ideeën en het andere totaal niet. Om een writer’s block te voorkomen schrijf ik mijn ideeën meteen op als ik een inspirationeel moment heb. Zo heb ik op een gegeven moment een hele lijst. Ook hier vink ik af als ik het artikel online heb gezet.

 

Heb jij een boekje voor het bloggen? Of voor iets anders?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 19 mei 2017 / 06:08

  Wat een tof boekje! Ik ben hier echt dol op.

 2. 18 mei 2017 / 19:08

  Wat een leuk inspiratievol boekje zo! Leuk om later nog eens door te bladeren.

 3. 17 mei 2017 / 09:08

  Ik heb alleen een boek waar ik alle opdrachten in noteer.

 4. 16 mei 2017 / 18:55

  Heerlijk om zo’n inspiratie boekje te hebben he! erg leuk ik heb momenteel mijn ”bullet journal” die ik helemaal creatief maak

 5. 16 mei 2017 / 14:00

  Oh dit is heel erg leuk om bij te houden. Vooral de namen van bedrijven en dat soort dingen is wel erg belangrijk. En een beetje financiën op een rijtje hebben is ook wel fijn.

 6. 15 mei 2017 / 18:05

  Ik ben dol op mooie notebooks, maar gebruik vooral mijn planners ik hou ervan 🙂

 7. 15 mei 2017 / 16:52

  Super handig zo een boekje! Ik doe het altijd in mijn notities op mijn tel of iPad..super boring haha i know. Zo een boekje met plaatjes enzo is veel leuker om in te neuzen.

 8. 15 mei 2017 / 15:12

  Wow super leuk zo’n boekje misschien ook wel wat voor mij.

 9. 15 mei 2017 / 13:08

  Wat leuk om zo’n boekje bij te houden! Ook dat je al deze dingetjes bewaart is zo heerlijk!

 10. 15 mei 2017 / 09:15

  Super leuk idee zeg! Dit deed ik vroeger ook altijd haha. Nu helaas niet echt veel tijd voor.

 11. 15 mei 2017 / 07:58

  Echt leuk zo’n boekje! Ik zat er zelf ook aan te denken om zoiets te maken, dit ziet er zo leuk uit (en handig tegelijk!) dus ik denk dat ik dat maar eens ga doen 🙂 Leuk artikel Elles! Liefs, Sija

 12. 15 mei 2017 / 07:48

  Leuk boekje Elles! Ik heb er zelf ook eentje, ik heb een hele blog agenda, een lijst met ideeën en plak er ook kaartjes van bedrijven of andere bloggers in! Ik pimp hem extra door Handlettering te gebruiken en washi tape.

 13. 15 mei 2017 / 07:32

  Wat een leuk artikel Elles!! Wat doe je dit super handig door het allemaal op te schrijven en te bewaren. Ik bewaar zelf ook écht alles, alles wat ik heb gekregen aan kaartjes zie ik ook echt als waardering. Zo leuk om later weer eens terug te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.