Leopard | Outfit of the day + winactie

Leopard | Outfit of the day + winactie

Al een maand lang kunnen we genieten van het prachtige seizoen genaamd herfst. Een van mijn favorieten wat betreft fotografie en fashion. De bladeren vallen van de bomen maar we hebben gelukkig nog geen last gehad van noodweer. Dat houdt in dat we de zonnebril nog wel eventjes op kunnen houden en de dikke truien in de kast kunnen houden. Gebaseerd op dit nazomerse weer heb ik een outfit gemaakt. Ook heb ik een leuke winactie voor jullie!

 

Blouse – Only

Broek – Only

Boots – Primark

Ketting – SIX

Horloge – Koopjesaap

Zonnebril – Koopjesaap

De webshop waar ik mijn horloge en zonnebril vandaan heb, is Koopjesaap.nl. Hier verkopen ze producten tegen een lage prijs met een langere levertijd maar met goede kwaliteit. Eerst was ik wat bang dat het een vergelijkbare webshop zou zijn als AliExpress. Het zijn immers erg goedkope producten. Toen het horloge en de zonnebril aangekomen waren bleek dat ze kwalitatief goed zijn. Het is dus niet waar wat ik dacht.

Het horloge is roségoud met een witte wijzerplaat. Al langere tijd was ik op zoek naar zo’n soort horloge en eindelijk heb ik hem gevonden. De tijd wordt aangegeven met streepjes in plaats van getallen. Dit heeft mijn voorkeur aangezien dat, naar mijn mening, meer klasse heeft. Dit is momenteel mijn favoriete horloge in mijn stash. Het is precies mijn stijltje! Het ziet er erg chique uit en dat voor maar vijftien euro! Zulke goede koopjes maken mij dus echt gelukkig.

Ik en zonnebrillen zijn geen goede combinatie. Ze staan me niet of passen gewoonweg niet. Soms staan ze dan ook nog eens scheef of raak ik ze om de haverklap kwijt. Hoewel ik ze ontzettend tof vind, gaan ze niet samen met mij. Mijn oude zonnebril heb ik in Wildlands verloren. Ik leunde voorover en toen viel ‘ie van mijn hoofd, tussen de pinguïns. Ik had dus weer een nieuwe nodig en dat is deze geworden. Een ander modelletje dan waar ik normaal gesproken voor ga, but I like it. De zonnebril heeft een gouden rand met roze glazen. Kwalitatief is deze wel wat minder dan het horloge, maar voor die zeven euro is het een topper. Het zit goed op mijn gezicht en doet wat het moet doen; de ogen beschermen tegen de zon.

Winactie!

Van Koopjesaap mag ik één van jullie blij maken met shoptegoed van vijftien euro die je kan gebruiken op de webshop. Hiermee kun je dus zo’n leuk horloge, zonnebril of andere toffe dingen mee kopen! Deze winactie loopt via Instagram, heb je dat niet? Dan kun je helaas niet meedoen.

Wat moet je doen om te winnen?

  1. Volg 3llesnl op Instagram
  2. Tag twee vrienden onder de desbetreffende foto
  3. (Optioneel)Wil je extra kans maken op het winnen van het shoptegoed? Repost de foto dan op jouw account en tag mij daarin!

De winnaar wordt zondag 4 november bekend gemaakt! Goodluck!

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 24 oktober 2018 / 20:52

    Ah wat een leuke outfit zeg en je foto’s zijn weer tof geworden! Leuke win-actie ook, duimen!

  2. 22 oktober 2018 / 10:58

    Leuke winactie! En hele mooie outfit. Je foto’s zijn echt prachtig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.