GROOTSTE MISKOPEN

GROOTSTE MISKOPEN

Voorpagina

Ik denk dat elk beautymeisje wel een keer een miskoop heeft gehad, ik tenminste wel. Ik heb alle producten gepakt die onderin mijn laatje zitten en ik ga jullie vertellen waarom het mijn grootste miskopen zijn en ik vertel jullie alvast… ik snap de vroegere ‘ik’ niet…

DSC01874

SMOOTH SKIN FINI PARFAIT BB CREAM – NEW YORK COLOR

Ik zag deze BB cream in de winkel liggen en ik dacht dat het een fijn product zou zijn, jammer genoeg niet. In het begin was ik heel blij met deze BB cream, het was lekker vloeibaar, bracht gelijk aan over je gezicht en het voelde niet aan alsof je een cakey gezicht hebt. Na een tijdje begon het te klonteren en vooral bij mijn neus werd het niet gelijk verdeeld en het werd steeds erger. Jammer want ik vind NYC een hele goede producten hebben, op deze na dan.

DSC01886I LOVE TO ROCK EYEPENCIL – ESSENCE

Oké, ten eerste snap ik niet waarom ik dit potlood helemaal op heb gemaakt. Ik heb dit oogpotlood gekocht toen ik naar de middelbare school ging, 3 jaar geleden. Toen draagde ik nog oogpotlood, gelukkig heb ik ontdekt dat oogpotlood je ogen kleiner maakt want OMG wat stond mij dat lelijk! Het potlood is ook niet eens fijn. Als je het aan wilt brengen op je oogrand moet je gewoon keihard drukken wil je er een zwart lijntje af krijgen en als je geen vaste hand hebt schiet je straks nog uit. Zoals je op de foto ziet heb ik het potlood ook te vaak moeten slijpen omdat het potlood de hele tijd afbreekt. Frustrerend….

DSC01881

WATERPROOF EYELINER PENCIL 931 BLACK – NEW YORK COLOR

Nog een oogpotlood, jippie! Je zal ten eerst wel denken oogpotlood? er staat toch duidelijk eyeliner? Ja, je hebt gelijk maar voor eyeliner brengt het niet fijn aan, je moet hard drukken en je hebt ook nog een dikke lijn, waar ik niet van houd. Dit oogpotlood had ik gekocht als vervanger van de vorige oogpotood. Hij bracht fijn aan, dacht ik. Totdat ik hem weer ging slijpen. Het potlood is niet gemaakt van hout maar een soort kunststof en daar was de slijper niet echt blij mee. Het ging splijten en het heeft nu hele scherpe splinters, ik durf het niet meer te gebruiken bang om in mijn ogen te prikken.

blauw eyeliner ding

 PERFECT EYELINER – HEMA

Blijkbaar heb ik niet genoeg verkeerde oogpotloden gekocht… Ik heb nu ook nog een eyeliner waarvan ik niet te spreken ben. Ik heb deze eyeliner al een paar jaar geleden gekocht en volgens mij wist ik nog niet goed hoe ik producten moest testen in de winkel. Bij het swatchen gaat het al mis, je moet hard drukken wil je er een beetje kleur vanaf krijgen en ik ga niet zo hard op mijn ooglid drukken op er een blauwe lijn op te krijgen.

roze eyeliner ding

EYELINER – INTERTOYS

Inderdaad, je leest het goed, Intertoys… Ik snap alweer niet waarom ik vroeger dacht dat de Intertoys echt de bom is en de beste kwaliteit make-up heeft want dat is het totaal niet. Op je hand geeft deze eyeliner wel beter af dan die van de Hema maar op je ooglid komt er geen product van af. Jammer, maar als ik nu nadenk is de Intertoys ook niet gemaakt voor make-up producten…

DSC01871

LONG LASTING NAIL POLISH 851 – HEMA

Ik had gehoopt dat dit een normaal zwart lakje zou zijn. Jammer genoeg valt hij heel erg tegen. De kleur is goed, gewoon zwart, maar het aanbrengen is een hel. Het is een super dikke gel en brengt niet gelijk aan en omdat het zo dik is duurt het eeuwen voordat het droog is.

topcoat

TOP COAT LONGWEAR – HEMA

Een topcoat, je zal wel denken, het enige wat een topcoat moet kunnen is je nagellak beter laten zitten, een mooie glans geven en bij een nailart de kleuren mooi in elkaar over laten lopen. Voor deze topcoat is dat nog best lastig. Ten eerste laat de topcoat de kleuren te erg in elkaar overlopen, heb ik eindelijk een keer een nailart die lukt, wil ik het lang op mijn nagels laten zitten en wordt het verpest door de topcoat die de kleuren uit laat lopen, zelfs als je je nailart heel lang hebt laten drogen. Ten tweede krijg ik bij deze topcoat niet het gevoel dat het je nagellak langer laat zitten, mijn nagellak blijft even lang zitten met topcoat dan zonder.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 9 november 2015 / 18:15

    Wat heb je veel producten die tegenvallen! Ik kocht laatst ook opeens allemaal dingen die tegenvielen.. morgen komt er toevallig een artikel van online, ik kocht namelijk oordopjes bij de Hema die nogal slecht waren. Meteen teruggebracht dus 😛

    Liefs!

  2. 22 oktober 2015 / 12:32

    Jammer dat ze tegenvallen! Ik vind de nagellak van Hema ook niet zo super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.