CATRICE CAUGHT ON THE RED CARPET

CATRICE CAUGHT ON THE RED CARPET

voorpaginaEen kleur die ik altijd al nodig had in mijn nagellakstash was bordeauxrood. ‘Was’, want ik heb eindelijk de kleur gevonden waar ik altijd al naar op zoek was. Maar is het alleen de kleur waar ik verliefd op werd of is het ook gewoon een goede nagellak? Ik testte vandaag Catrice 17 Caught On The Red Carpet Ultimate Nail Lacquer.

nog eenCatrice over de Ultimate Nail Lacquer:

Ultimate Nail Lacquer overtuigt met een hoogglans finish, perfecte dekking en ultralange houdbaarheid. Vrij van formaldehyde, tolueen of ftalaten.

kwastCaught On The Red Carpet is een bordeauxrode kleur met een rode tint. Het heeft een hoge glans waar deze collectie bekend om staat. Ik vind de verpakking van het lakje er simpel uitzien maar ook wel weer chic. De kwast is breed genoeg zodat je er makkelijk en snel je nagels mee kan lakken.

natuurlijk licht      Daglicht

flits

Flits

Het lakje dekt binnen 2x lakken. Bij de eerste laag was de kleur meer paars/roze in plaats van bordeauxrood. Nog een laagje eroverheen en het werd steeds meer de bordeauxrode kleur die ik in gedachten had. Met het kwastje ging het lakken veel sneller en gemakkelijker dan normaal. Het drogen van het lakje valt me een beetje tegen. Het duurt ongeveer 5 minuten totdat je nagels droog zijn. Ik had verwacht dat het drogen iets sneller zou gaan, maar gelukkig had Catrice dat bij deze collectie ook niet beloofd. Wat Catrice wel had beloofd was dat het een ultralange houdbaarheid zou hebben. Deze belofte hebben ze super goed waargemaakt. Het lakje blijft erg goed zitten, ik had bijna het gevoel dat ik gelnagels op had.Hiermee scoort Catrice veel pluspunten.

voorpaginaIk ben erg blij met de aankoop van deze nagellak. Het is jammer dat het lakje niet snel droogt maar in ruil daarvoor blijft het wel lang zitten, zonder topcoat. Het is een mooie bordeauxrode kleur en heeft een mooie glans. Een perfecte kleur voor de herfst!

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 20 oktober 2015 / 13:06

    Er bestaan Quick Dry Top Coats, misschien een tip 🙂 het is wel echt een pretty kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.