Trends die ik het liefst vermijd

Hi! Als beauty en fashion blogger is het handig om een groot deel van de trends te volgen. Ik zie heel veel trends voorbij komen waarvan ik denk: ‘Dat is leuk’. Maar af en toe zitten er trends tussen waar ik never nooit aan mee wil doen. In dit artikel de trends die ik het liefst vermijd!

eye7Wilde wenkbrauwen

Ben ik dit jaar net zo actief bezig met strakke wenkbrauwen, moet ik stoppen. Dit jaar is ‘the natural beauty’ helemaal hot, de ongefatsoeneerde wenkbrauwen zijn hier dus een onderdeel van. Ik hou niet echt van de wenkbrauwen waarbij elk haartje zijn eigen weg gaat, maar dat is een kwestie van smaak.

4fc27073b561357588375b4083d3984f

Overknee boots

Je houdt er van of je haat het. Ik ben niet gecharmeert door de overknee boots. Ik vind wel dat andere mensen het goed kunnen stylen maar ik ben nog steeds niet overtuigd. Sowieso houd ik niet zo van laarzen zelf, dus de overknee boots die bijna je hele benen bedenken vind ik nog erger.

Geverfde oksels

Okselhaar vind ik sowieso al vies, ughl. Scheer het maar lekker kaal van mij. Ik snap dat je denkt: ‘Goh, ik vind mijn okselhaar zo saai.’. Maar waarom zou je dan op het idee komen om het haar daar te gaan verfen? Laatst zag ik voorbij komen dat dit misschien een trend gaat worden dit jaar. Please no! Waar gaat de wereld heen?

1448030779-glitter-rootsGlitter scheiding

Oké, glitters zijn leuk, maar irriterend. Iedereen kent wel het probleem dat je na het gebruiken van glitters, je er wel een maand last van kan hebben. Laatst zag ik een artikel op Lottelovesbeauty.nl dat de scheiding in je haar in 2016 beglittert kan en mag worden. Oke, het is leuk voor een gek feestje, maar zal je het nou echt een trend noemen. Glitters zijn leuk voor nailarts en make-up, maar in je haar vind ik net een beetje te ver gaan.

Welke trend vermijd jij het liefst?

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:53

  Du är bra både i radio o på tv – gör en podcast! Det roliga med Värvetintervjun var att KT knappt kunde dölja sitt förakt för dig, du som inte ber om ursäkt för att du vill tjäna pengar, vara rik snygg smal. Det tyckte jag var megatydligt och gjorde podcasten ännu bättre….hahaha

 2. 28 januari 2016 / 10:38

  Jeetje geverfde oksels? Daar had ik nog niet van gehoord. Dat lijkt mij ook echt niets!

 3. 28 januari 2016 / 08:41

  Geverfde oksels? hahahah, verschrikkelijk! Ik kan ook niet tegen wilde wenkbrauwen of ‘overdreven perfecte’ wenkbrauwen..

 4. 27 januari 2016 / 21:33

  Iel wat verschrikkelijk. Ik vind de wenkies nog wel meevallen, maar dat komt denk ik omdat Cara zo ontzettend mooi is. ;P

 5. 27 januari 2016 / 15:05

  Ik ben het met je eens over de meeste trends! Alleen overknee boots vind ik echt super gaaf! 🙂

 6. Roos Nijholt
  27 januari 2016 / 13:47

  Je beldigt mij wenkbrauwen nu maar ben het eens met al die andere dingen. Sws staat dat mij niet

 7. 27 januari 2016 / 11:51

  Tja die overknee boots….iets voor hoeren dacht ik altijd. Een glitterscheiding is misschien leuk voor in de disco, gecombineerd met gekleurde oksels 😉 X

 8. 27 januari 2016 / 11:09

  Wauw…. WHYYYYY?!!
  Glitters in je haren? Kom op zeg… Overknee boots… pfft.. en okselhaar? Zitten we in Japan ofzo? Dacht dat we de rare trends aan hun over lieten.

  Al vind ik wat flinkere wenkbrauwen soms wel mooi. Ik ben sowieso wel meer van de natuurlijke dingen. Maar het hoeft natuurlijk niet over de top borstelig/wild te zijn.

 9. 27 januari 2016 / 11:08

  Hahaha, geverfde oksels, no thanks! Ik vind de wilde wenkbrauw ook niet zo mooi, het komt en beetje onverzorgd over ofzo.

 10. 27 januari 2016 / 10:45

  Okselhaar verven, ik ben benieuwd of dat ook serieus een trend gaat worden. Ik begin er in ieder geval niet aan en houd m’n wenkies liever strak 😀

 11. 27 januari 2016 / 08:46

  HAHAHHAHAHA ‘trent’. Ik bedoel natuurlijk trend.

 12. 27 januari 2016 / 08:45

  Hihi okselhaar verven? Die trent haalt het toch noooooooit. :O

 13. 27 januari 2016 / 08:25

  Ik heb genoeg wenkbrauw, maar echt wild is het niet, dus ik doe mee. Net als je geverfde oksel haar blijft niet aantrekkelijk voor vrouwen. Idd scheren dus. Overknee boots heb ik nooit gehad, maar als ik er een ga kopen is het omdat ik hem mooi vind zeker niet wegens de trend. 😉

 14. 27 januari 2016 / 05:08

  Ik ben compleet akkoord mer al je trends! Zelf zou ik ze ook nooit doen omdat ik dat echt niet mooi vindt.
  De wenkbrauwen, moeten van mij ook niet te strak zijn. Het mach zijn eigen kant op gaan maat niet te!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.