MAX FACTOR EXCESS INTENSITY EYELINER

MAX FACTOR EXCESS INTENSITY EYELINER

voorpaginaEen eyeliner vinden die goed past bij jouw voorkeuren is soms nog best wel lastig. Niet iedereen houd van dezelfde soort eyeliner, de ene houdt van een stift, de ander van een potlood en weer iemand anders houdt van eyeliner in een potje. Ik houd persoonlijk meer van een stift omdat ik dan in 1 keer een lijntje op mijn wimperrand kan zetten. Vandaag moest ik even van de stift afblijven en testte ik een eyeliner potlood: Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner.

verpakkingMax factor over de Excess Intensity Longwear Eyeliner:

Laat je ogen opvallen met de Excess Intensity Longwear Eyeliner, die tot wel 12 uur lang blijft zitten. De Eyeliners zijn er in 3 must-have kleuren.
– Tot 12 uur lang
– Waterproof
– Teken strakke lijnen met deze zelf slijpende pencil
– Optomologisch getest
– Glijdt soepel over je oogleden heen

zonder flits swatchDaglicht

met flitsFlits

De verpakking van de eyeliner is simpel, het heeft niet te veel poespas. Toch vind ik de verpakkingen van alle Max Factor producten er altijd erg professioneel uitzien. De punt moet je uit de verpakking krijgen door te draaien maar als je eenmaal te ver hebt gedraaid heb je pech want de punt kun je niet terugdraaien in zijn huls. Dit vind ik een groot nadeel want de enige oplossing is om de punt af te breken.

lijtneDe eyeliner moet eerst een beetje inkomen bij het aanbrengen, in het begin is het lijntje op mijn wimperrand nog niet intens zwart maar het word steeds donkerder. Het aanbrengen van een lijntje gaat gemakkelijk voor een potlood, je moet wel een beetje drukken maar niet super hard om een zwarte lijn op je ooglid aan te brengen. Dit geldt ook voor een wing, dit gaat wel iets moeizamer, erg komt iets minder eyeliner vanaf maar ik heb nog steeds niet super hard hoeven drukken.

nog een lijnDe Excess Intensity Longwear Eyeliner blijft echt super goed zitten. 12 Uur, maar de eyeliner kan nog wel langer blijven zitten dan dat. Het begint niet te vlekken of te brokkelen en de kleur vervaagt niet.

puntVoor een potlood is het een goede eyeliner, het brengt makkelijk aan en blijft super lang zitten. De kleur is niet intens zwart, het heeft meer een soften effect, wat ik persoonlijk super mooi vind. Het is geschikt voor elke huidtype en is waterproof. Jammer dat je de potlood niet meer terug kan draaien, gelukkig weten we dat nu.

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner €9,99 – Te koop bij verschillende drogisterijen

 

 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.