26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

Nieuwe bikini’s van Protest + kortingscode

Protest bikini

Ik ga op reis en ik neem mee…. nieuwe bikini’s. Een aantal weken geleden heb ik aan jullie laten weten dat ik naar Thailand op vakantie ga. Als deze doorgaat (vanwege coronavirus), kan nieuwe badkleding niet missen. Tijdens deze reis krijgen we vaak de gelegenheid om te zwemmen. Voor mij een uitgelezen kans om op te vallen in mijn nieuwe bikini’s van Protest.

Misschien heb je weleens van dit merk gehoord, misschien ook niet. Protest verkoopt veel kleding van goede kwaliteit. Van jassen tot slippers tot accessoires; het is er allemaal te vinden. Wat Protest onderscheidt is het grote aanbod aan zwem-, surf- en skikleding. Voor iedereen is hier wat te vinden, van jong en oud en voor man en vrouw.


Protest Bess Velvet triangel bikini

Ik heb altijd al een zwak voor fluweel gehad. Toen ik deze bikini op de website van Protest zag, moest ik ‘m wel aanschaffen. Het is een basic setje maar dat vind ik juist tof; dan valt de stof nog meer op. Het gaatje tussen de boezems maakt het geheel sexyer op een subtiele manier. De bikini zit als gegoten. Normaal gesproken draag ik bikini’s met push-up om me zekerder te voelen over mijn kleine borsten. Deze heeft dat niet maar alsnog voel ik me erg zelfverzekerd in omdat ‘ie zo goed zit. Ik heb er nog niet mee gezwommen dus ik ben benieuwd of het fluweel mooi blijft aan het strand.


Protest Nenna 19 Triangel bikini

Normaal gesproken ben ik niet zo van de sterretjes, maar in dit geval vond ik het wel erg leuk. Voornamelijk omdat de bikini minder ‘kinderlijk’ gemaakt wordt met de touwtjes tussen de decolleté en bij de heupen. Ik vind het erg leuk. Het enige nadeel is dat het broekje prima zit, maar het topje te strak. Je kan deze items niet apart bestellen dus ik moet nog bedenken of ik ‘m in wil ruilen.

Protest Queen 20 Triangel bikini

Zoals je misschien wel kunt merken, ben ik dol op dit model. Daarom heb ik er twee aangeschaft. Deze heeft een ander patroontje en is onderdeel van de nieuwe collectie. Net als de vorige zit deze als gegoten. Ik moet nog wel eventjes wachten tot ik wat bruiner ben want in deze bikini lijk ik ietwat bleek.

De bikini’s zijn alle drie triangel bikini’s. In een het verleden heb ik een artikel gemaakt over welke bikini’s het beste passen bij kleine borsten. Triangle bikini’s is daar een goed voorbeeld van. Bij Protest hebben ze een ruim aanbod aan zulke setjes. Een andere optie die kleine borsten minder doet opvallen zijn halterbikini’s.

Kortingscode

Ik kan jullie uiteraard niet met legen handen achterlaten. Om die reden heb ik een kortingscode voor jullie. Met de code “3lles10” krijg je 10% korting op je aankoop. Deze code is geldig t/m 30 juni 2020. Is dat nou even fijn!

Liefs,
Elles

Share:

Dit artikel is gesponsord, ik geef mijn eerlijke mening. 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.