26   74
31   91
60   118
53   121
55   214

JOIN LIFE | OUTFIT OF THE DAY

Join life halter top bershka

De lente zit er steeds meer aan te komen. Het zonnetje laat zich steeds meer zien en de temperaturen stijgen. Eindelijk breekt het tijdperk weer aan waarin ik naar buiten kan om outfitposts te maken. De eerst zonnestraaltjes van het jaar heb ik daarom gelijk benut voor dit artikel.

Zoals jullie misschien wel weten, probeer ik altijd wat te kopen wat net buiten mijn comfort zone ligt. In dit geval is het de top. Het is namelijk eentje die je zonder bh moet dragen. Ik was bang dat ik me er erg onzeker in zou voelen maar het tegenovergestelde is juist gebeurt. Ik voel me er juist zelfverzekerder in.

Daarnaast is de top onderdeel van Join Life. Dit is initiatief van Bershka om kleding duurzamer te maken. Zo bevat deze top 50% gerycled polyester. Die gedachte maakt het dragen van deze top nog comfortabeler!

Join Life haltertop – Bershka
Jacket – Primark
Skirt – Stocks Freewear
Riem – Bershka

Liefs,
Elles

Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.