Haarsupplementen van OASE testen!

haarsupplementen van OASE

Supplementen die je haar mooi, lang, gezond en glanzend maken; het klinkt te mooi om waar te zijn. Ik zeg altijd: als het te mooi is om waar te zijn, is dat het vaak ook. Toch heb ik een gokje gewaagd en een aantal weken haarsupplementen geprobeerd om dat vooroordeel te bevestigen of te ontkrachten.

De suppelementen die ik heb getest zijn die van OASE. Zo’n potje met 60 winegums kost €34. Het wordt aangeraden om twee snoepjes per dag te nemen. Je zou na 1-3 maanden verschil moeten zien. Om eerlijk te zijn vind ik deze prijs best wel schokkend. Voor normale snoepjes betaal je namelijk een eurootje. Voor die prijs verwacht ik ook wel wat. OASE belooft het volgende over de haarsupplementen:

OASE Hair Vitamins zijn revolutionaire, vegan Soft Gums met een natuurlijke zwarte bessensmaak die bijdragen aan mooi, lang, gezond en glanzend haar.

Wat ik voornamelijk belangrijk vind bij zulke producten, is dat er niet allerlei gekke ingrediënten zitten. OASE Hair Vitamins combineert natuurlijke vitaminen, mineralen, plantenextracten en aminozuren in de snoepjes. Dat vind ik een groot pluspunt. Ondanks dat natuurlijke ingrediënten in deze snoepjes zitten, smaken ze best zoet. Het is in iederen geval geen straf om deze te nemen. De smaak is top.

Toch gaat het om de werking van de supplementen en niet de smaak. Na een maand is er nog niks veranderd. Mijn haar is er niet mooier op geworden. Elke dag zit mijn kapsel anders, de ene dag glanst het meer dan de andere of heb ik meer slag. Op de onderste foto’s lijkt het alsof mijn haar verbeterd is door de supplementen maar dat is niet zo. De dag voordat ik de na-foto’s heb gemaakt, zag mijn haar er namelijk nog ongezonder uit dan de bovenste foto’s. Het is niet dat mijn haar hierdoor er super gezond uit is gaan zien. Ik heb nog steeds veel dagen dat het er gewoon echt niet uitziet. Daarnaast groeit mijn haar even traag als gewoonlijk met deze supplementen na een maand testen.

Na een maand ben ik nog niet laaiend geworden over de haarsupplementen. Om die reden ga ik de hair vitamins nu 3 volle maanden testen. Elk product verdient zo zijn eerlijke kans! OASE vertelt dat je dan het beste resultaat krijgt in een reactie:

Je moet het supplement minimaal 3 maanden gebruiken voordat je kunt oordelen of het iets voor je doet of niet. Er is geen enkele andere manier/product om de haargroei sneller te stimuleren. Dermatologen geven zelfs aan dat je een supplement minimaal 6 maanden moet gebruiken. Haargroei is namelijk een ontzettend langzaam proces (1 centimeter per maand), dus duurt het ook lang voordat je resultaat kan zien.


De eerste resultaten die je na 3 maanden mag verwachten is dat het haar sneller gaat groeien en dat je minder tot geen haarverlies meer hebt. Het haar wat vervolgens groeit – onder invloed van OASE – zal dikker en sterker zijn. Het resultaat wat jij verwachtte (glans over het hele haar) is dus onmogelijk. De reden daarvan is dat haar dood weefsel is. Al het haar wat je nu ziet, leeft dus niet meer en kan dus niet meer van binnenuit gestimuleerd worden. Alleen nieuwe haargroei kan beïnvloed worden van binnenuit.

Liefs,
Elles

Klik hier voor haarstijlen met haaraccessoires

Volg:
Delen:

Dit artikel is gesponsord, ik geef mijn eerlijke mening

2 Reacties

  1. 31 maart 2020 / 13:05

    Hier ben ik nou al tijden benieuwd naar. Het klinkt inderdaad te mooi om waar te zijn en het is jammer dat je voor dat bedrag geen verschil merkt en ziet..

  2. 30 maart 2020 / 12:30

    Wat een leuk idee om dit eens te testen, ik ben er ook altijd heel benieuwd naar geweest. Maar het is dus toch niet helemaal geweldig, jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.