PINK | Outfit of the day

PINK | Outfit of the day

Werken in het magazijn van een kledingwinkel is leuk, maar niet altijd goed voor je portemonnee. Afgelopen week viel ik voor de zoveelste keer voor de charmes van een kledingstuk. Gelukkig had ik daardoor weer veel inspiratie voor een nieuwe oufitpost!

Hoewel ik vroeger altijd voor zwart ging, ga ik nu steeds vaker voor felle kleuren. Door me donker aan te kleden probeerde ik mezelf ouder te laten lijken. Nu ben ik eindelijk op een punt beland dat men mijn leeftijd goed inschat. Om die reden wordt mijn kledingkast steeds kleurrijker.

Deze knalroze blazer van Sisters Point is een mooie toevoeging aan mijn verzameling. Het is iets wat niet veel mensen durven te dragen aangezien je aan het einde van de straat nog te zien bent. Daarom ben ik er zo verliefd op geworden!

BlazerSisters Point
Mesh top – Bershka
Biker shortSHEIN
KettingLilley Jewelry
Tas – ?

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 27 augustus 2020 / 21:14

    wauw staat je goed, prachtig kleurtje!

  2. 3 augustus 2020 / 16:06

    Wat een fantastische blazer! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.