26   74
31   91
60   118
53   121
55   214

Catrice Glam & Doll False Lashes mascara | Review

Catrice Glam & Doll False Lashes mascara | Review

DSC04569

Heyhoi! Vorige week kwam een artikel online waarin ik mijn nieuwe make-upjes liet zien. Jullie waren eigenlijk benieuwd naar alle producten dus ik moest een keuze maken welke ik als eerst wilde reviewen. Het leek me leuk om de Glam & doll false lashes mascara van Catrice uit te proberen, met een siliconen borsteltje. Dit is iets wat compleet nieuw voor mij is, dus ik hoop dat jullie net zo benieuwd zijn als ik!

DSC04572

Over de Glam & doll falshe lashes mascara

”Deze valse wimpermascara is een uitbreiding van de succesvolle Glam & Doll collectie. De nieuwkomer scoort punten met het gebogen elastomeerborsteltje dat elke individuele wimper dekt met slechts één streek en van wortel tot uiteinde in diep zwart hult. De stimulerende formule zorgt voor extra volle wimpers en geeft spectaculaire resultaten.”

DSC04574

Ingrediënten

AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM , BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, TROPOLONE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Gelukkig zitten er geen ‘verkeerde’ ingrediënten in zoals alcohol of parfum. Daar ben ik heel erg blij mee!

DSC04578

De verpakkking van deze mascara is irritant om te fotograferen, metallic lila. Het shinet zo erg dat de letters zó moeilijk te fotograferen zijn. Ik heb gemengde gevoelens over de verpakking, het ziet er mooi uit maar ook wel cheap.

DSC04576

het borsteltje is van siliconen, hier was ik heel erg benieuwd naar. Het leek me veel fijner dan van synthetisch haar, en dat is ook zo. De vorm van het borsteltje zit in een ronding wat ik aangenaam vind werken. Ook is de formule op en top, lekker vloeibaar.

DSC04623 DSC04625

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara.

DSC04626 DSC04628

Met 1 laagje van de Glam & doll mascara.

DSC04633 DSC04632

Met een tweede laagje mascara.

DSC04652

Dit noem ik pas een ‘false lashe mascara’! Het zorgt écht voor mooie, diep zwarte, volumineuze en gekrulde wimpers. De mascara is messy, maar niet op een klonterige manier. Ik moet er wel bij zeggen dat mijn ‘mascara-skills’ altijd wel voor een rommelig resultaat zorgen. Je kan makkelijk een tweede laag aanbrengen maar een derde zal ik niet aanbevelen.

DSC04571

conclusie

Of ik deze mascara aan zou bevelen? Zeker weten! Van die 4 euro krijg je heel veel terug, zoals een fijn borsteltje. Het brengt fijn aan en je kan gemakkelijk met het gebogen borsteltjes bij de mini-wimpers in de hoeken van je oog. De formule van de mascara in samenwerking met het borsteltje zorgt voor zwarte, volumineuze en mooi gekrulde wimpers. Normaal gesproken, bij andere mascara’s, moet ik nog gebruik maken van een wimperkruller maar gelukkig bij de Glam & doll mascara niet.

Catrice Glam & doll mascara – €3,99 

Welke mascara vind jij erg goed?

Liefs,

Elles

 

Share:

11 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:35

  Excellent site. Plenty of helpful information here. I’m sending it to several pals ans additionally sharing in delicious. And naturally, thank you for your effort!

 2. 10 mei 2016 / 19:24

  Je ziet duidelijk het verschil, heel mooi!

 3. 2 mei 2016 / 16:49

  wauw je wimpers zijn echt super lang en pretty! voor €4 is het echt een koopje!

 4. 2 mei 2016 / 10:08

  Ik vind het zo raar als mascara’s parfum bevatten, gelukkig deze niet! :p Ziet er wel goed uit, en dat voor 4 euro. Blijft het ook de hele dag mooi zitten?

  • 3lles
   Auteur
   2 mei 2016 / 10:11

   Dat vind ik ook raar hoor! Hij blijft goed zitten. wordt natuurlijk wel een beetje minder in de loop van de dag, maar het ziet er dan niet uit alsof je niks draagt!
   Liefs,
   Elles

 5. 2 mei 2016 / 09:50

  Oke, met twee laagjes is deze mascara inderdaad erg mooi! Het eerste laagje vond ik niet heel boeiend maar daarna werd het erg mooi. En dat voor die prijs!

 6. 2 mei 2016 / 08:28

  Wat leuk dit! Ik heb deze mascara ooit gewonnen van andere blogs wat haar favoriet is. Ik vind persoonlijk dat hij nog beter doet dan masacara dat veel maal duurder is dat ik heb. Bij mij is geen fall out en het maakt mijn wimpers zeker een stuk langer. Nu weet ik van jou dat hij maar €4 kost. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.