Mijn 5 favoriete nagellakjes op dit moment

Mijn 5 favoriete nagellakjes op dit moment


Nagellak, ik ben er dol op! Bij elke look een nieuw kleurtje op je nagels en bij elk seizoen nieuwe tinten in de winkels. In de loop van de jaren heb ik mijn nagellakverslaving steeds groter gemaakt en is mijn nagellakstash ook behoorlijk vol geraakt. Ik heb even mijn hele stash overhoop gehaald en de beste, meest gebruikte nagellakjes voor jullie op een rijtje gezet!

DSC01699

101 Snow me white – SinFulColors

Een goede simpele witte kleur heb je nooit genoeg. Het is een goede basis voor lakjes die niet goed dekkend zijn of voor een mooie nailart. deze kleur is gewoon wit en dekt binnen 1/2 keer lakken je hele nagel.

DSC01708

Rita Ora 558 Go Wild-er-ness – Rimmel London

Och wat ben ik hier toch verliefd op! De Rita Ora collectie is geweldig, jammer genoeg heb ik alleen deze kleur, een prachtige lila kleur. Het lakje dekt binnen 1 keer lakken en droogt  ook nog eens super snel! Verder heb ik hier  niks over te zeggen, het is gewoon perfect!

DSC01706

Like an unforgettable kiss 02 always on my mind – Essence

Als je de TMI tag hebt gelezen in mijn vorige blogpost weet je dat mintgroen mijn favoriete kleur is, net als dit lakje. Ik vind de kleur echt prachtig. Het heeft een hoge glans en dekt binnen 1/2 keer lakken. Het blijf niet super lang zitten maar ik verwijder nagellak meestal binnen 2 dagen van mijn nagels.

 

DSC01716Ultimate nail lacquer 840 Genius In The Bottle – Catrice Cosmetics

Genius In The Bottle is echt de perfecte naam voor deze kleur. Het is een hele rare kleur met groene, bruine en gouden tinten erdoorheen, heel moeilijk om te beschrijven. Dit lakje was een van de eerste goede nagellakjes die ik ooit gekocht had, al 3 jaar geleden! Onder deze kleur moet je wel een witte basis hebben, anders dekt het niet goed genoeg, maar dat komt doordat de kleur van zichzelf heel licht is.

DSC01731

303 Special effect Chameleon – Hema

Nog zo’n aparte kleur is dit nagellakje van de Hema. Het is een paarse kleur en ook niet zo goed dekkend zonder een basis. Ik hou heel erg van deze kleur omdat het iets speciaals heeft wat andere kleuren niet hebben.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 12 september 2016 / 03:59

    I happen to be commenting to let you understand of the brilliant experience my princess had visiting your web site. She came to understand such a lot of issues, which include how it is like to possess an incredible helping style to have other people with ease have an understanding of specific specialized topics. You actually did more than our own expected results. I appreciate you for churning out the productive, trustworthy, informative and even easy tips on your topic to Kate.

  2. 5 september 2016 / 04:01

    Ein schon fast kom枚dianter Nicht-Horrorfilm zu den gesellschaftlichen Konventionen in den USA. Teilweise etwas z盲h, aber erfrischend. Kein Meisterwerk, aber dennoch zu empfehlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.