26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

15 Vragen die niemand stelt | Tag

15 Vragen die niemand stelt | Tag

maayHooi mooie mensen van deze aardbol! Hoe was jullie kerstmis? Weer een aantal kilo’s bijgekomen? Ik in ieder geval wel, maar dat maakt niet uit want in de winter dragen we toch alleen maar dikke truien, haha. Vandaag weer eens een tag, dat heb ik al heel lang niet gedaan. Ik beantwoord 15 vragen die niemand aan je stelt. Ik zie deze tag de laatste tijd heel veel voorbijgaan in het bloggerwereldje en ik kan natuurlijk niet achterblijven. 😉

 

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Dat verschilt heel erg. Ik heb een kledingkast met schuifdeuren en als je het net iets te hard dichtschuift gaat het weer open. Erg irritant maar je kan er niks aan doen. Meestal vergeet ik de kast dan weer goed dicht te doen dus dan staat het de hele nacht weer open. Als ik me er aan herinner slaap ik met de deur van mijn kast dicht en zo niet dan kunnen mijn kleding eventjes frisse lucht krijgen, laat ik dat zo maar zeggen, haha.

♥ Neem je mini-flesjes shampoo en zo mee uit hotels?

Het aantal keer dat ik een nachtje in een hotel geslapen heb kun je op 1 hand, wat zeg ik, 1 vinger. Ik ben nog maar 1x bij een hotel wezen overnachten en dat was ook nog maar 1 nachtje. Die ene keer dat ik bij een hotel was heb ik wel de flesjes meegenomen. Ik vind het eigenlijk ook niet heel erg want die shampooflesjes worden toch weggegooid als je ze 1 keer hebt gebruikt, waarom zal je ze dan niet meenemen naar huis?

♥ Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Ja, natuurlijk heb ik een straatnaam bord gepikt, dat is toch de normaalste zaak? Expres natuurlijk zodat mensen niet meer weten waar hun straat is… Nee, natuurlijk heb ik nog nooit een straatnaam bord gestolen, haha! Hoezo zou je dat doen, vind ik een beetje raar, of ben ik de enige die dat vind?

 

 Gebruik je to-do lijstjes?

Ik functioneer met to-do lijstjes. Heb ik geen to-do lijstje dan raak ik helemaal gedesoriënteerd, ik weet niet wat ik moet doen, vergeet dingen en word helemaal gek. Ik kan echt niet zonder. Zelfs als ik een weekje heb met weinig school raak ik nog steeds in de war zonder to-do lijstjes. Misschien moet ik maar professionele hulp zoeken…

♥  Heb je sproeten?

Ja, op mijn neus. Toen ik nog niet in de puberteit kwam en nog geen last had van bultjes op mijn gezicht (mee-eters, puisten) vond ik het er nog best wel schattig uitzien bij mij. Maar door de puberteit is dit verpest. Doordat ik puisten kreeg rondom mijn neus en andere delen van mijn gezicht begonnen mijn sproetjes er op te lijken. Het is niet zo dat ze getransformeerd zijn in puisten en mee-eters maar het ziet er niet zo schattig meer uit met de puisten als decoratie.

 

Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ja, natuurlijk, dat heeft iedereen toch wel eens gedaan als klein kind? Bij een tussenstop als we op vakantie gingen en er was geen toilet dan ging ik gewoon in de bosjes. Nu doe ik dat natuurlijk niet meer, ik denk dat ik het niet eens kan, haha. Deze zomer hadden we bij een tussenstop een toilet met een gat in de grond. Ik moest heel nodig, maar ik kon het gewoon niet, haha. Oke, ander onderwerp…

Hoe groot is je bed?

Ik heb een eenpersoonsbed dus ik denk iets van 90 cm bij 200 cm.

Ben je lui?

Ja, heel erg. Soms zit ik bijna de hele dag achter mijn laptop op mijn bed te bloggen en Youtube filmpjes te kijken, ik doe dan niet iets nuttigs. Aan het einde van de dag ben ik dan zo ontzettend (s)loom en moe. Met school ben ik ook niet de actiefste, na een vakantie zeg ik dan altijd wel dat ik het goed aan ga pakken, maar na een aantal weken sla ik weleens een huiswerkronde over.

Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Ik kan me dood ergeren aan de aandacht die mensen soms vragen op Instagram. Ik zal vast de enige zijn, maar ik kan er gewoon echt niet tegen. Onder een foto neerzetten: ‘Spam is tag’. Ughl, hier kan ik me zo aan ergeren. Ik vraag me dan af: ‘Wil je zo graag reacties? Wil je serieus zo populair zijn op social media?’ Ik snap dat je op een foto je vrienden tagt met bijvoorbeeld een kerstwens maar beloon alsjeblieft je volgers niet met een tag. Dat is hetzelfde met follow=follow of like=like.

Kauw je op je pennen en potloden

Uhm, zal ik maar eerlijk zijn, het antwoord is ja. Ik weet het, het is goor maar het is een automatisme. Ik doe het volgens mij niet heel vaak eerder bij een moeilijke toets, haha.

 

Heb je op de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee, ik had er ook geen behoefte aan. Ik ben niet zo’n iemand die bij elk bloemetje of boompje stil gaat staan om het te bewonderen. Ik ben niet zo geïnteresseerd in de natuur. Ik vind het wel mooi, maar ik verdiep me er niet zo in, mijn moeder daarentegen wel. Ik heb dat dus niet geërfd. Ik ben eerder een dierenliefhebber dan een natuurliefhebber.

Kijk je nog wel eens naar tekenfilms

Nauwelijks. Ik hou meer van romantische comedy’s, ben echt zo’n zwijmelkind. Dan ga ik helemaal wegdromen in de film en dan hoop ik dat het in de werkelijkheid ook gaat gebeuren, maar dat gebeurt toch niet.

Tel je de treden als je de trap oploopt

Sinds een jaar slaap ik op begane grond, ik hoef niet dagelijks de trap op te lopen. Vroeger deed ik dat heel vaak, het waren er 13, als ik me dat goed herinner.

Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Wat je dansen noemt. Het is eerder een poging tot. Zonder muziek dans ik té erg uit de ritme, daarom doe ik het dus niet al te vaak

Weet je hoe je de oliepeil van je auto moet checken

Ik ben 14 en volgens de wet mag je dan nog niet autorijden. Ik weet niet eens hoe je auto moet rijden, laat staan dat ik weet hoe je een oliepeil van een auto moet checken. Wat is dat trouwens?

Wat hebben jullie gedaan met kerst?

Liefs,

Elles

 

Share:

5 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:44

  Nice weblog here! Additionally your website loads up very fast! What web host are you the use of? Can I get your affiliate hyperlink on your host? I desire my site loaded up as fast as yours lol|

 2. 28 december 2015 / 00:09

  Sommige dingen zijn echt heel herkenbaar! Een straatnaambord stelen vind ik ook wel een beetje raar hihi.

 3. 27 december 2015 / 12:13

  Leuke vragen zijn dit. Een straatnaam bord pikken is iets wat ik ook nooit heb gedaan en eigenlijk ook nooit zou doen denk ik 😉

 4. 27 december 2015 / 09:56

  Haha leuke vragen! Ik heb ook nog nooit een straatnaam bord gepikt hoor haha rare vraag 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.