Nepnagels pimpen voor kerst

5Hey! Ik heb al een aantal jaren geleden nepnagels gekocht bij de Action, maar nooit gebruikt. Nu ben ik op zo’n punt gekomen dat ik de nepnagels wil gebruiken voor de feestdagen, maar ik vind ze niet meer zo mooi. Ik ben een beetje wezen experimenteren met de kunstnagels om ze ‘kerstproof’ te maken en heb een beter eindresultaat gecreeërt dan dat het eerst was. In dit artikel kun je lezen hoe ik de nepnagels gepimpt heb. Kijk je mee?

1Dit zijn de nagels, onbewerkt. Ze zijn wel oké, maar ik ben niet van plan om dit te dragen met kerst.

2 DSC00003

Als eerst verwijderde ik de nagellak die al op de nagels zat met remover. Het verwijderen ging iets moeizamer dan het verwijderen van nagellak op mijn eigen nagels, maar het is eraf gekomen en daar gaat het om!

3 4

Ik wilde graag een nailart maken met zwarte nagellak als basis en glittertjes eroverheen. Het zwart lakken van de nagels ging niet helemaal vloeiend, het werd een kliederbende, maar ik heb het er voor over.

5 DSC00012

Met een glitterlakje ging ik de top van de nagels met glitters bedekken. Ik zorgde ervoor dat de bovenkant heel veel glittertjes had en hoe lager je ging hoe minder glittertjes er waren. Hierdoor krijg je zo’n effect dat een aantal glittertjes overgaan in een hele boel, snap je? Ik kan het niet beter verwoorden, haha.

6Ondertussen als de nepnagels drogen verzorg ik mijn eigen échte nagels. Ik deed een verzorgende crème voor mijn nagelriemen op en drukte ze daarna naar achter.

7 8

Ik bracht de nagels aan met secondelijm, de lijm die bij die bij het pakketje zat was uitgedroogd en de twee producten zijn toch identiek aan elkaar. Ik vond de nagels nog te lang om normaal te kunnen functioneren dus met een nagelschaartje heb ik ze nog wat korter geknipt.

9Het eindresultaat, ik vind dit 100x leuker en gepaster voor de kerst dan de nagels voor de transformatie. Ik moet wel een beetje wennen aan de nagels want ik als nagelbijter ben niet gewend aan lange nagels.

Ik wens jullie een fijne kerst. Ik hoop dat jullie leuke dagen tegemoet gaan! <3

Liefs,

Elles

 

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 7 januari 2016 / 13:41

  Wat een goed idee! Echt heel leuk 🙂

 2. 27 december 2015 / 19:24

  Wel een erg leuk idee! Het ziet er veel leuker uit als hoe je ze had gekocht. Ik had zelf enkele jaren acrylnagels. Sinds ik ben bevallen van mijn dochtertje eigenlijk niet meer. Maar sindsdien heb ik zelf hele stevige nagels. Ik heb vrijwel altijd lange nagels en ze breken nog maar zelden af. (gelukkig!)

 3. 27 december 2015 / 19:09

  Super leuk idee, het is echt mooi geworden! Kan ook leuk zijn voor oud en nieuw 🙂

 4. 26 december 2015 / 20:16

  Daar had ik nog nooit over nagedacht, dat je dat inderdaad wel kunt doen. Ziet er super mooi uit!!!

 5. Thamara
  26 december 2015 / 08:54

  Wauw, vet leuk.

 6. 25 december 2015 / 18:59

  Wat een gaaf idee zo voor de kerst! Vind altijd knap hoe mensen met nepnagels omgaan en dat ze blijven zitten haha

 7. 25 december 2015 / 13:27

  Wat een leuk idee! Zal ik ook doen met mijn nep nagels! Heb ze gekregen van een oom die mij niet echt kent, dus hij wist niet wat hij moest kopen. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.