Wat kan in een fotolijstje? | Inspiratie

 

DSC00007

Heeyhoi! Ik ben echt gek op fotolijstjes, ik vind het altijd erg leuk om ze in mijn kamer te hebben staan. Je kan er een fotootje in doen van jij en je beste vriendin, je huisdier of met je familie. Dit is natuurlijk al een erg leuk idee, maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om er iets anders in te doen. Ik laat jullie vandaag 5 ideetjes zien ter inspiratie voor in een fotolijstje.

Foto

foto

Zoals ik in de inleiding zei is het meest logische om in een fotolijstje te stoppen een foto zelf. Daarvoor is een fotolijstje eigenlijk ook bedoeld, om er een foto in te stoppen zodat je er elke dag naar kan kijken met een glimlach. Ik vind dat zelf ook heel leuk, het doet je altijd weer denken aan een bijzonder moment. Je kan ook een effect over de foto doen, zodat je de foto zo kan maken dat het perfect bij je kamer matcht.

Natuur in een lijstje

groen

Je ziet dit steeds vaker voorbijkomen op Pinterest, natuur in een lijstje. Dit wordt heel veel gedaan met een herfstig blaadje, maar om een beetje dat kerst/winter sfeertje te krijgen heb ik een blaadje van een dennenboom gekozen. Deze heb ik op een wit papiertje geplakt en in het fotolijstje gezet. Ik vind het heel leuk, vooral met een mooi lichtje!

Quotes

Quotes, oftewel citaten, wie gebruikt ze niet? In huis als decoratie, onder een foto op Instagram of in een fotolijstje. Quotes kunnen altijd, ookal kan het soms heel overdreven zijn. Ik heb een quote van het internet geplukt en in mijn fotolijstje gezet. Het staat heel simpel maar leuk in je kamer en zeg eerlijk; deze quote is toch geniaal? Ik zou dit zo zeggen als smoes, echt waar, haha! 😉

Planner

planner

Ik snap waarom er vraagtekens bij je opkomen, hoe zou je een planner kunnen maken van een fotolijstje. Nou, het zit namelijk zo dat de meeste fotolijstjes van glas of plastic zijn gemaakt, de doorzichtige kant dan. Met een whiteboard stift kun je daarop schrijven en ook weer uitvegen. Als je dan een weekplanner in een lijstje stopt dan kun je erop de planning van je komende week schrijven, handig toch?

Wifi-code

wifi

Hebben jullie weleens meegemaakt dat je bij een vriend(in) was zonder wifi, terwijl je het wel nodig hebt? Ik heb dat zó vaak en ik vind het altijd een beetje onbeschoft om de code te vragen, dan ben ik bang dat ze gaan denken dat ik verslaafd ben aan mijn telefoon. Daarom is dit lijstje ideaal, toch? Als iedereen nou zo’n lijstje had dan kan je het wachtwoord zo overnemen zonder te vragen, er staat toch op dat je het mag gebruiken. Ik zag dit idee op Kittehscupcakes.nl en vond het zo leuk dat ik het ook heb gemaakt.

Wat doe jij altijd in je fotolijstjes?

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 24 december 2015 / 21:25

  Wat een leuk ideetje voor die wifi code in te lijsten 😀

 2. 3lles
  Auteur
  24 december 2015 / 20:39

  Wat een toeval, kun je ze meteen gebruiken. 🙂
  Liefs,
  Elles

 3. 3lles
  Auteur
  24 december 2015 / 20:34

  Dankjewel! De laatste is ook erg handig!
  Liefs,
  Elles

 4. 3lles
  Auteur
  24 december 2015 / 20:32

  Jij ook fijne kerstdagen toegewenst, maak er twee leuke dagen van!
  Liefs,
  Elles

 5. 24 december 2015 / 17:25

  Wat een onwijs leuke ideetjes! Lekker creatief, love it!
  Fijne kerstdagen 🙂
  Liefs

 6. 24 december 2015 / 14:22

  Leuke ideeën! Die laatste vind ik zelf wel heel handig, niet omdat ik het erg vind om te vragen, maar meer omdat ik het wel zo netjes vind dat het gewoon beschikbaar is.

 7. 24 december 2015 / 12:21

  Ha, toevallig zat ik van de week te bedenken dat ik dit eens moet gaan doen met mijn foto’s. Bedankt voor de tips! X

 8. 24 december 2015 / 08:50

  Leuk idee voor een artikel! Die wifi code is echt origineel! 🙂

 9. 24 december 2015 / 08:40

  Ik ben ook dol op fotolijstjes! En wat een leuk idee om de wificode erin te zetten!

 10. 24 december 2015 / 06:13

  Leuk idee van de laatste fotolijst met wificode. Ik heb zelf geen moeite om een vriendin te vragen voor de code. Maar wij praten meer dan internet. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.