Toch maar een Facebook acount aangemaakt…

Facebook-LogoUhm… ja, hoe zal ik beginnen? hmmm… nou ja, ik begin maar gewoon, haha! Als je het artikel hebt gelezen van de ‘comeback’ op mijn blog dan weet je misschien wel dat ik een aantal accounts heb aangemaakt op social media, om het verkeer van mijn blog te vergroten. Ik had toen geen Facebook aangemaakt want ik kon en kan daar echt totaal niet mee omgaan. Toch heb ik het aangemaakt, waarom? Lees maar verder ! 🙂

Naamloos

Oke, ik had dus gezegd dat ik niet met Facebook om kan gaan. Ik snap gewoon niet hoe het werkt, haha. Maar oefening baart kunst, laten we dat zeggen. Ik merkte als Facebookloos persoon dat je soms héel veel meldingen kan krijgen en dat schrok me altijd een beetje af, ik had geen zin in spam, dat is iets waar ik een gruwelijke hekel aan heb. Ik kwam erachter dat je dat kon uitschakelen en dat maakte Facebook een stuk aantrekkelijker.

En nu ben ik hier, met een Facebook account, haha. Nooit gedacht dat ik dit mee heb kunnen maken (een beetje te dramatisch gesproken Elles). Maar nu ik eventjes rondkijk op mijn startpagina zie ik dat alles wat iemand liked voor je vrienden te zien zijn, dat is fijn want als iemand een bericht liked, dan worden meer mensen bekendgemaakt met mijn acount en dus ook met mijn blog. En hoe meer mensen mijn artikelen delen op Facebook (kan tegenwoordig ook op mijn blog *hint hint*) hoe meer mensen kijken en hoe meer vreugd. Volg je het nog?

En natuurlijk moet Elles ook eventjes aan zelfpromotie doen dus bij deze: Ik zal het heel leuk vinden als je me zou volgen op Facebook, dan ben je ook op de hoogte van mijn artikelen! Je tovert een glimlach op mijn gezicht als je eventjes een ‘vind ik leuk’ achterlaat, en je maakt een nog grotere glimlach op mijn gezicht als je een artikel of iets dergelijks deelt, haha! O ja, wel handig als ik vermeld hoe ik heet op Facebook; Elles Mulder.

Heb je Facebook? Zo ja, laat het me weten!

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:44

  A big thank you for your post.Really looking forward to read more. Really Great.

 2. 24 december 2015 / 23:53

  Super leuk!!!

 3. 3lles
  Auteur
  23 december 2015 / 17:48

  Haha, smaken verschillen hé!
  Liefs,
  Elles

 4. 3lles
  Auteur
  23 december 2015 / 17:47

  Ik heb echt verschil gemerkt, met Instagram helpt het bij mij ook heel erg!
  Liefs,
  Elles

 5. 3lles
  Auteur
  23 december 2015 / 17:47

  Het is super handig, het helpt echt heel erg!
  Liefs,
  Elles

 6. 3lles
  Auteur
  23 december 2015 / 17:46

  Leuk! Ik heb ook een pagina gemaakt voor mijn site, maar ik snap het nut er niet van (Facebooknoob alert), haha!
  Liefs,
  Elles

 7. 23 december 2015 / 17:12

  Goeie beslissing! Ik heb een pagina voor mijn blog en een profiel ook eraan gekoppeld, zodat ik de mensen op mijn privé profiel niet lastig val met allerlei updates. Ga eens kijken bij jou 🙂

 8. 23 december 2015 / 16:45

  Het is altijd handig. Al is het saai volgen Esmee..hahaha…

 9. 23 december 2015 / 16:28

  Hihi, ik heb ook een facebook account maar weet niet zo goed of het veel toevoegt voor mijn blog, instagram daar in tegen wel!

 10. 23 december 2015 / 08:51

  Leuk om te lezen. Vorig jaar heb ik ook Facebook aangemaakt: maar eigenlijk vind ik het enorm saai haha.
  XOXO esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.