21   160
19   209
21   219
38   183
24   260

Nieuwe start| Nieuwe lay-out en logo!

Nieuwe start| Nieuwe lay-out en logo!

Naamloos

Heey, hier ben ik weer! Ik ben zo excited om dit aan jullie te vertellen. Ook al hebben heel veel van jullie het al gezien/gemerkt. Ik ben eventjes een weekje helemaal weggeweest van het bloggerwereldje. Niet omdat ik er geen zin meer in had, née dat totaal niet! Ik was een week diehard bezig met het maken van een nieuwe en professionelere lay-out. Maar dat is niet het enige wat ik heb veranderd, er zijn een aantal dingetjes die ik je vandaag in dit artikel ga vertellen.

Lay-out

Yeas, hier ben ik zó blij mee. Mijn oude lay-out vond ik er nog een beetje te onprofessioneel uitzien. Ik wil natuurlijk groter worden met mijn blog en had steeds het gevoel dat dat door mijn oude lay-out een beetje verhinderd werd. Het was niet een sneeuwwit kleurtje en daardoor leken mijn foto’s ook niet mooi. Ik merk dat mijn foto’s nu beter tot zijn uiting komen. Ook vind ik dit lettertype en de kleurtjes meer bij mij passen.

Logo 3lles

Logo 

Oké, oke, het is niet echt een logo te noemen, maar dat maakt me niet uit. Ik vond het leuk om iets te hebben wat mijn blog een beetje personaliseert, snap je? Mintgroen is mijn favoriete kleur en voor de rest heb ik geen goede smoes waarom ik een soort logo heb gemaakt. Ik vond dat als ik het deed, het meteen goed gedaan moest worden, haha.

Twitter

Social media

Als blogger is social media hét hulpmiddel. Ik heb overal mijn gebruikersnaam hetzelfde gemaakt en zelfs een aantal accounts gemaakt. Op Twitter bijvoorbeeld. Ik heb geen Facebook want ik kan daar totaal niet mee overweg, haha.

Twitter: 3llesMulder

Instagram: 3llesMulder

Pinterest: 3llesMulder

Tumblr: 3llesMulder

Google+/ YouTube: Elles Mulder (3lles)

Mail: Blog3lles@hotmail.com

Uploaddagen en tijd

Ook dit heb ik eventjes aangepast. In een ander artikel had ik aangegeven dat ik elke ochtend een artikel zou plaatsen rond 6/7 uur, dat is dus niet een exact tijdstip. Nu heb ik een planner die mijn artikelen automatisch online gooit. Ik stel het in op 6 uur stipt in de ochtend. Ook zei ik dat ik dagelijks artikelen zou plaatsen, dat doe ik nog steeds, behalve op zaterdag. Kwalitatief goede artikelen is nog steeds belangrijk en op zaterdag komt het maken en posten van een artikel altijd wat ongelukkig uit vanwege school en sport, daarom kan je op die dag geen artikelen verwachten.

Wat vinden jullie van de veranderingen?

Liefs,

Elles

 

Share:

15 Reacties

 1. 12 september 2016 / 04:08

  There’s definately a fantastic offer to discover out relating to this concern. Past few posts are just a bit out of track! It will always be protected to strategy a dealer of one’s laptop for that repair of its motherboard.

 2. 12 september 2016 / 03:44

  Yuga Residences Alta Vida is providing 1 BHK, 2BHK and also 3BHK rentals by using finest functions and also features. This task is actually pass on in excess of 5 Massive areas regarding territory and possesses 397 big and also ventilated households.

 3. 19 december 2015 / 20:03

  Oh je lay-out is leuk en de sneeuwvlokjes ook! Mintkleur is best mooi, ik stond er nooit bij stil dat het zo een mooie kleur was hahah

 4. 19 december 2015 / 15:18

  Grappig, we gebruiken hetzelfde thema, ik kan het natuurlijk alleen maar mooi vinden 🙂 (ik moest wel een aardig stuk wit scherm wegscrollen om je pagina te zien, ik weet niet of meerderen dit hebben)

  • 3lles
   Auteur
   19 december 2015 / 15:29

   Hey, ik heb dit nog 1x eerder gehoord. Ik snap het zelf ook niet, heb al een op een aantal laptops etc. gekeken en daar zag ik het niet.
   Liefs,
   Elles

 5. 19 december 2015 / 07:48

  Vind je logo erg mooi geworden. Leuk dat je het helemaal anders aanpakt.
  XOXO esmee

 6. 18 december 2015 / 16:45

  Mooi nieuw lay-outje, ziet er weer helemaal schoon uit. Je blogpost herinnerde me aan het feit dat ik ooit Twitter heb aangemaakt, maar er niets mee doe. Gelijk maar weer een kijkje gaan nemen en jou direct gevolgd. Dat was lang geleden, Twitter.

  • 3lles
   Auteur
   18 december 2015 / 16:49

   Aah, dat vind ik leuk om te lezen. Bedankt!
   Liefs,
   Elles

 7. 18 december 2015 / 13:44

  Je lay-out is mooi geworden! Lekker clean en fris. Je logo is ook lekker persoonlijk geworden. Dat mintgroene kleurtje vind ik tof!

 8. 18 december 2015 / 12:45

  Yay wat leuk! Van een nieuwe layout krijg je vaak ook echt zo’n enorme boost en zin om weer te gaan bloggen. 😀

 9. 18 december 2015 / 08:55

  Leuk dat je favoriete kleur gebruikt bij je logo en dat je doel hebt om je blog groot te laten worden. 🙂 Ik weet niet of iedereen dat opmerkt of alleen ik. Als ik op je blog komt, krijg ik eerst een lege witte space tot ik twijfel en naar beneden scroll dan zie ik je website pas. Misschien is dit je plan. 😉 Maar ik dacht eertst dat je site het niet doet. Maar het kan ook zijn dat het alleen maar op mijn pc is. Een planner is zeker zeer handig, goed gedaan!

  • 3lles
   Auteur
   18 december 2015 / 09:06

   Ow, wat raar. Fijn dat je dat aangeeft. Ik heb dit nog niet eerder gehoord, op andere pc’s zie je dat niet. Is het een grote space? Wil je anders een screenshot sturen?
   Liefs,
   Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.