La Roche-Posay Respectissime Multi-Demensions

La Roche-Posay Respectissime Multi-Demensions

Volume, lengte en bescherming; wie zoekt dat nou niet een mascara? Precies, helemaal niemand! Vrijwel iedereen is wel op zoek naar dé mascara die ervoor zorgt dat we vollere, mooi gedefinieerde wimpers krijgen die óók nog eens onze wimpers beschermen. Am I right? La Roche-Posay heef zo’n mascara ontwikkeld: de Respectissime Multi-Demensions mascara. Deze mascara geeft je mooie, volle wimpers en zorgt er ook voor dat ze sterker woorden en dus meer bescherming geven.

DSC09120

La Roche-Posay over de Respectissime Multi-Demensions mascara:

Verlengt, geeft volume en beschermt de wimpers
Een multi-benefit mascara:
In 1 seconde: Een volle en mooi gedefinieerde wimperfranje 
[EXTEN-LASH TECHNOLOGIE]

16u lang: Houdbaarheid en comfort
[GEZUIVERDE PIGMENTEN + GERECONSTRUEERD TRAANVOCHT]

Na 4 weken: De wimpers zijn steviger geworden, voor een sterkere en vollere franje die de ogen beschermt tegen externe agressies [REVITALISEREND SERUM MET ARGININE]

Deze mascara belooft dus dat je vollere, langere en mooie wimpers krijgt maar ook extra verzorging. Het moet niet zorgen voor irritaties aan je ogen of huid. Na een aantal weken zouden je wimpers zelf steviger en voller moeten zijn ter bescherming tegen allen externe agressies.

DSC09127

De mascara komt aan in een kartonnen verpakking waar alle informatie op staat over het product. Wanneer je het eruit haalt krijg je een simpele, zwart met wit geletterde mascarahuls te zien. Het deed me echt héél erg denken aan de mascara’s van HEMA. Het borsteltje zelf is van een zacht, siliconen borsteltje, waar ik persoonlijk gek op ben. Voor de rest is daar niks speciaals aan. Gewoon een simpele, rechte borstel. Ik merkte al wel meteen dat de mascara een naar geurtje heeft. Heel erg chemisch, en dat ruik je ook best wel.

DSC09130

DSC09134

 

First impression: mooi! Ik heb echt altijd een wimperkruller nodig, anders staan ze niet mooi omhoog, maar bij deze had ik dat totaal niet nodig! Voor mijn doen geeft deze mascara best veel lengte, krul en volume. Zelf heb ik hele vervelende wimpers wat betreft mascara, maar deze temt ze naar mijn mening wel. Ik geef wel een tip mee: mors niet met deze mascara. Om een of andere reden gaat de mascara slecht van mijn huid. Bij andere mascara’s kon ik gewoon met een droog wattenstokje de opgedroogde mascara weghalen, bij deze ging dat niet zo. Dat is ook wel een goed teken: daardoor blijft het beter zitten. De gehele dag bleven  mijn wimpers mooi en gekruld. Dat had ik echt niet verwacht!

DSC09122

De Respectissime Multi-Demensions mascara heeft me verbaasd! Ik had niet verwacht dat het me zo tevreden zou stellen. Het krult je wimpers, zorgt voor volume én voor lengte! Het enige onaangename vind ik de geur. Gelukkig trekt die wel weg als je het aangebracht hebt. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een goede mascara die ook nog eens je wimpers verzorgt! Ik heb nou niet echt het gevoel dat het mijn wimpers voller maakt of meer gedefinieerd.

 

Welke mascara gebruik jij?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 27 juni 2017 / 12:26

  Ziet er goed uit zeg! Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd, maar dit is een product die ik zeker nog eens wil gaan proberen. Fijne review!

 2. 13 juni 2017 / 13:40

  Oh wauw, heel mooi resultaat zo zonder wimperkruller. Ik gebruik het ook echt altijd want anders zit er echt geen krul in. Klinkt als een hele goede mascara!

 3. 12 juni 2017 / 13:39

  Wauw, wat een mooie foto’s! De mascara ziet er erg leuk uit en het resultaat is ook erg mooi!

 4. 12 juni 2017 / 04:34

  Ik vind deze ook erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.