Ik ga over op één artikel in de week

Ik ga over op één artikel in de week

Na lang nadenken, diep te peinzen en veel twijfels doe ik het toch maar. Het zal een grote verandering zijn op deze blog in verschillende opzichten. Toch denk ik dat dit het beste is. kwaliteit gaat immers boven kwantiteit

In plaats van drie artikelen in een week ga ik over op één. Dat is een pittige verandering. Maar ik denk toch wel het beste. Bloggen blijf ik leuk vinden maar ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd artikelen ging posten omdat ze online moesten staan. Het begonnen posts te worden waarin ik mijn creativiteit echt totaal niet in uitte. Doordat ik drie artikelen in een week ging posten, ging ik afgeraffeld schrijven en waren mijn ideeën ook niet echt origineel meer. De hele week zat ik te bedenken wat voor artikel ik de week erna zou moeten plaatsen. Daarom ga ik over op één artikel in de week.

Wat zijn de gevolgen van deze verandering? Sowieso de hoeveelheid artikelen die online komen. Dat is een feit. Ook kunnen we er nu vanuit gaan dat er meer artikelen online gaan komen waar ik mijn creativiteit in uit en die ook van kwaliteit zijn. Waarschijnlijk komen er ook meer outfit of the days online, dat zijn toch wel echt de leukste artikelen om te maken.

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 23 augustus 2017 / 05:12

  Ik heb ook een blog waar ik 1 keer per week een post op zet. Niks mis mee : )

 2. 9 juni 2017 / 08:41

  Een terechte keuze. Het moet voor jezelf leuk blijven. Dus je maakt een goede keuze, ik ben benieuwd!

 3. 7 juni 2017 / 09:12

  Helemaal met je eens. Het moet gewoon leuk blijven. Goed dat je de keuze hebt durven maken! Ik kijk al uit naar je outfit artikels 🙂

 4. 6 juni 2017 / 14:43

  Goede keuze! Ik denk er soms ook over na om m’n postfrequentie naar beneden te halen. Ik post nu ook drie artikels per week – een weekoverzicht en twee andere –, maar sloeg er de laatste tijd toch een paar over, waardoor je dan een opeenstapeling van weekoverzichten krijgt. Ik denk wel dat dat kwam doordat ik het erg druk had op het werk en geen zin had om ’s avonds nog achter m’n laptop te kruipen, maar dan nog…
  In ieder geval, kwaliteit boven kwantiteit!

 5. 6 juni 2017 / 07:38

  Goede keuze Elles! Super van je. Ik ben benieuwd! Het moet geen verplichting worden, het moet leuk blijven.

 6. 5 juni 2017 / 18:59

  Een hele terechte keuze! Zelf twijfel ik er ook een beetje over omdat ik merk dat het nu meer een verplichting word dan een hobby.. Moeilijk moeilijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.