2x Chokers van chokerketting.nl

2x Chokers van chokerketting.nl

PicMonkey Collage

Heey! Daar ben ik weer! Pff, dat was echt een hel-week, mijn hele planning lag in de soep en moest dus alles leren op gevoel. Ik kan dat zó niet, ik raak dan echt gedesoriënteerd. Maar ik kan nu weer lekker veel artikelen schrijven, dankjewel vakantie. Al een aantal weken geleden kreeg ik van chokerketting.nl 2 chokers opgestuurd, en vandaag ga ik het daar met jullie over hebben. Dus, ik zal zeggen; scroll naar beneden als je benieuwd bent! 😉

1

Chockerketting.nl is een webshop wat chokerkettingen verkoopt, misschien had je dat al door. Jammer genoeg verkopen ze op de site maar 2 soorten kettingen, maar ik neem aan dat dat in de loop van de tijd wel meer wordt.

DSC04093

Het was echt heel toevallig want voordat ik een mailtje kreeg van de webshop vond ik het wel eens tijd om een choker te kopen. Ik vind chokerkettings echt heel erg stoer staan, maar ik zeg eerlijk dat je er van moet houden.

DSC04076

De choker die je hierboven op de afbeelding ziet is de welbekende  ‘tattoo choker’. Naast het feit dat bijna iedereen rondloopt met de’tattoo choker’, vind ik hem wel heel erg leuk. Het geeft net dat ene detail waardoor je meteen een stoerdere effect krijgt.

DSC04089De tweede ketting is eentje die je niet vaak ziet de ‘velvet choker’. Het is een simpel strookje gemaakt van stof. Mijn eerste reactie over deze choker was: ‘Het lijkt op een halsband.’. In de loop van de tijd ben ik er gelukkig meer van gaan houden, en eigenlijk vind ik het nu best wel leuk. En ook deze ketting geeft net dat ene wat je look meteen een andere twist geeft.

Wat vinden jullie van chokers?

Liefs,

Elles

Bloglovin / Twitter / Instagram

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:29

  Now I wish I hadn’t read that. A FAILED attempt? Scarlet CAPTURED??? Does Cress ever get reunited with her handsome thorne? (I heart Thorne!)

 2. 3 maart 2016 / 18:29

  De eerste ken ik nog van vroeger, draagde deze dan ook heel vaak in die tijd 🙂

 3. 29 februari 2016 / 19:10

  Ik vind chokers zo mooi! Ik durf ze alleen niet te dragen, maar ze staan bij jou echt tof.

 4. 29 februari 2016 / 16:09

  Heel leuk! Ben nooit zo een grote fan van chokers geweest omdat dat mij totaal niet staat! Maar bij jouw staan ze wel heel erg leuk 🙂 Al moet ik wel zeggen dat ik meer van de eerste dan tweede hou 🙂

 5. 29 februari 2016 / 13:21

  Vroeger droeg ik ze heel vaak, nu passen ze niet goed bij mijn stijl. Toch vind ik ze nog steeds wel heel stoer!

 6. 29 februari 2016 / 08:33

  Draag ze eigenlijk nooit maar ze kunnen heel gaaf staan!

 7. 29 februari 2016 / 07:35

  Wow, hee! Deze herken ik nog van vroeger, deze had ik vroeger altijd haha. Ik zie mezelf er nu niet meer mee rond lopen, maar jou staan ze leuk meis!

 8. 29 februari 2016 / 07:23

  Jammer idd dat maar twee soorten worden gemaakt. Vroeger droeg ik ook zo’n ketting tegenwoordig andere soorten. Tijd doet een mens veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.