Nog meer chokers!

Nog meer chokers!

Yes, I’m back. Het was me weer een dodend weekje strijden in de toetsweek, but I survived. En hoe? Het ging naar mijn gevoel wel goed, nu moeten de cijfers nog gaan bewijzen dat dat het ook echt ging (op dit moment heb ik al wat teruggekregen, het waren niet echt cijfers om over naar huis te schrijven, helaas). Maar oke, weer genoeg over school gepraat. Op naar het volgende onderwerp: chokers! Jaja, mijn favoriete sieraden. Ik draag ze bijna dagelijks. Mijn collectie chokers is weer wat aangevuld deze week, oeps. Máááár, het is wel een goede aanvulling. Het zijn namelijk twee héééle leuke, of course.

Aztek choker rood/wit/blauw

Processed with VSCO with a6 preset

img_3700

Eens wat anders dan wat ik normaal heb: een gekleurde choker. Al mijn chokers zijn zwart, behalve deze. Het heeft wel wat vind ik, vooral met een rode lipkleur. Je zou denken dat deze minder lekker zou zitten dan een normale, maar schijn bedriegt. In de binnenkant zit leer waardoor het goed en fijn zit. Ben echt blij dat ik eens wat anders heb  dan normaal gesproken. Het brengt wat meer vrolijkheid aan een outfit, vind ik. Het is ook niet echt een choker wat je vaak ziet bij anderen, daarom hou ik er ook zo van. Erg uniek.

Aztec choker rood/wit/blauw – €4,99

Choker ‘Star’ Zilver

img_3689-1

Processed with VSCO with a6 preset

De tweede choker die ik nieuw heb is ook een aparte, al zeg ik het zelf. Een bedel choker zou je vast vaak voorbij hebben zien komen, maar ook zo’n een?! Het is een ster, maar niet zomaar een ster. Één punt van de ster steekt net wat meer uit dan de andere punten, het is dus niet symmetrisch. Ook weer een ‘alternatieve’ choker, als ik het zo kan en mag  noemen. Het is niet iets wat je vaak ziet en dat is wat ik er juist leuk aan vind. Wie wil nou met dezelfde choker rondlopen die duizenden, misschien wel miljoenen anderen dragen? I don’t (ookal maak ik me er zelf ook wel eens schuldig aan). Voor degenen die ook een net wat andere, gekke choker zoeken, heb ik een leuke site gevonden. Chokerwinkel verkoopt erg leuke die ik nog nooit eerder heb voorbij zien komen. Zeker wel het kijken waard. Ik heb ook een kortingscode voor jullie. Als jullie de code ”3LLES10” gebruiken bij jullie aankoop krijgen jullie 10% korting. Deze choker is trouwens gemaakt van velvet, dit stofje blijf ik wel het fijnst vinden bij deze chokers.

Choker ‘Star’ Zilver – €5,99

Wat is jouw mening over chokers?

Liefs,

Elles

 

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen ter review. Lees hier de disclaimer

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 27 november 2017 / 22:38

  Leuke chokers, vooral de aztek choker, weer eens wat anders!

 2. 22 november 2017 / 08:24

  Ze staan je erg leuk! Ik draag zelf nooit chokers. Ik draag eigenlijk nooit kettingen. Ik kies dan toch vaker voor een ring of een armband haha.

 3. 21 november 2017 / 14:21

  Ze staan je heel leuk!

 4. 18 november 2017 / 17:35

  Oeeeh ik vind ze beide enorm gaaf! Ze staan je ook echt enorm leuk!

 5. 17 november 2017 / 13:08

  Inderdaad erg tof dat die ster niet symmetrisch is! Ze staan je allebei erg goed.

 6. 17 november 2017 / 08:26

  Liefde voor chokers! Je herinnert mij er weer aan dat ik ze moet gaan dragen haha want ik heb ook een hele collectie.

 7. Quinty
  17 november 2017 / 08:12

  Ik vind chokers altijd zo leuk bij iemand anders haha! Ze staan je beide ook erg gaaf haha. Mij staan ze niet so goed helaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.