#Getitcovered goodiebag unboxing

#Getitcovered goodiebag unboxing

Met verassingen kun je mij, en waarschijnlijk heel veel anderen blij maken. Ookal weet je dat je iets krijgt, het is altijd leuk om te zien wat je hebt gekregen wanneer je het zelf in handen hebt. Van Smartphonehoesjes.nl kreeg ik dus zo’n verassing. Ik wist dat ik iets ging krijgen maar wat was nog de vraag. Om de hashtag #getitcovered in het leven te roepen hebben ze speciaal voor deze hashtag en mij een goodiebag samengesteld. In dit artikel heb ik dus de unboxing van dat pakketje.

Happy Plugs In-Ear Headphones Unik Edition

IMG_2232

OH MY LORD, deze oordopjes. Die zijn toch wel echt super vet. Ze zijn van Happy Plugs. Zoals je kan zien is het met witte marble bedrukt en zijn de details van roségoud. Wat ben ik toch dol op deze combinatie! Het is dan dus helemaal tof dat dat in een oordopje terug te vinden is! Je merkt ook echt van alle kanten dat dit oordopjes zijn van top kwaliteit. Het heeft een dik draadje wat niet snel kapot kan gaan. Gelukkig maar, want om een of andere manier gaan oordopjes altijd kapot bij mij. Deze zullen het dus wel langer vol houden bij mij (ik ga er nu natuurlijk ook beter op passen). Wanneer je deze in hebt, ben je helemaal afgezonderd van de wereld en hoor je alleen nog maar de muziek. Dit komt doordat het in-ear oordoppen zijn. Deze zorgen ervoor dat het geluid rechtstreeks je oor in komt en dus voor beter isolatie. Dat vind ik super fijn want dat is juist wat ik wil als ik bezig ben met bloggen of school. Daarnaast zit er ook een prima basje in!

IMG_2267

Hetgeen waarvan ik het minst weet wat ik ermee moet is dit product. Het zijn patches. Het is niet dat ik de stickers niet leuk vind. Eerlijk gezegd vind ik ze best wel cute. Ik weet alleen totaal niet waar ik ze op zou moeten plakken. Het idee is om ze te plakken op bijvoorbeeld een agenda, boek, laptop of spiegel.

Selencia Oplaadkit

IMG_2254

Deze kit had ik echt nog nodig in mijn leven. Hierin zit een reislader, autolader en micro-USB-kabel. Helaas past de kabel niet in mijn Iphone. Maar gelukkig heb ik thuis nog wel een kabel die gewoon in de laders en mijn mobiel past. Op de verpakking staat het woord ‘reislader’, maar volgensmij is dat gewoon hetzelfde als een normale lader. Niks speciaals aan dus. Ik was wel echt blij met de autolader. Je wilt niet weten hoe vaak ik zonder batterijpercentage in de auto zit. Je kan twee kabels aansluiten op de autolader wat ook best chill is. Hierdoor kun je dus twee apparaten tegelijk opladen.

#Getitcovered powerbank

IMG_2244

Een powerbank, kwam als geroepen. Had er net weer eentje nodig aangezien mijn oude overleden is. Deze powerbank is oprecht heel erg praktisch. Het is niet super groot en er zit een draadje aan vast waarmee je een Apple en een Samsung op kunt laden. Je hoeft dus niet met een kabel én een powerbank te lopen. Het kabeltje waarmee je de powerbank op moet laden is wél apart meegegeven maar als het goed is kan je de powerbank gewoon thuis opladen. Zoals je al hebt kunnen zien staat er op de powerbank #getitcovered, voor de rest is het blanco. Daardoor ziet het er erg strak uit. Daar houd ik van!

Fidget Spinner

IMG_2239

Het was mijn plan om de fidget spinner trend te vermijden. Plannetje mislukt, zoals je kunt zien. De trend begint nu als een nachtkaars uit te gaan. Elles zal Elles niet zijn als ze toch nog even meedoet met een trend, op het laatste moment. Dat is ook hierbij het geval. In de goodiebag zat namelijk een fidget spinner. Was natuurlijk niet perse nodig om te hebben, maar vind het stiekem wel leuk om met dat ding te draaien. Nu ik aan het schrijven ben over dit speeltje zit ik er mee te spelen, oeps… Het heeft wel wat therapeutisch.

IMG_2222

Hier ben ik by far het meest blij mee ben. Dit hoesje mocht ik dan nog wel zelf uit zoeken. Kijk dan hoe vet het is! Het is een goed beschermend GSM hoesje met daarin gouden snippers. Het geeft echt een súper vet effect, to be honest. Wat ik ook erg fijn vind aan dit hoesje is dat het uit twee delen bestaat. Hierdoor zit het hoesje goed om je mobiel heen én wordt het extra goed beschermt. Zoals ik net als zei is het een bumperhoesje, als mijn mobiel dus op zijn scherm valt, vangt het hoesje de val op. Super handig. Ik ben zelf geen fan van bookcases, ookal beschermen ze erg goed. Daarom is dit hoesje een goede uitkomst: je hoeft niet elke keer je hoesje open te klappen en je mobiel is goed beschermd.

IMG_2257

Soft touch hoesjes vindt ik altijd mooi. Vooral als ze maar in één kleur zijn. Helaas dat ze snel vies worden maar oké. Ook dit telefoonhoesje heb ik zelf uit mogen kiezen. Mijn ogen vielen hier gelijk op omdat hij natuurlijk zóó leuk is maar ook lekker basic. Het is een hardcase wat wel wat minder bescherming geeft dan het vorige hoesje maar dat maakt hem niet minder leuk! Het soft touch stofje vind ik zó gek voelen maar ook wel weer fijn!

 

#Getitcovered! 

 

Liefs,

Elles

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen ter review. Lees hier de disclaimer

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 26 november 2017 / 09:44

  Wat een leuke goodiebag! Er zitten mooie items in!

 2. 24 november 2017 / 12:16

  Leuke goodiebag! Die powerbank vind ik echt super tof 🙂 Eigenlijk zit deze hele tas vol handige gadgets!

 3. 24 november 2017 / 10:27

  Wat een super leuke goodiebag! Echt hele handige en mooie items.

 4. 24 november 2017 / 08:51

  Wat een super leuke goodiebag, en echt liefde voor die oortjes <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.