Spring to winter outfit inspiration

Spring to winter outfit inspiration

Over een aantal dagen is het gelukkig al weer lente, I’m so hyped. Ik kan niet wachten tot het 21 maart is. Omdat we in de overgang zitten van lente naar winter komen we in een moeilijke periode wat betreft kleding. De ene keer is het te warm, de andere keer weer te koud. Daarom heb ik speciaal voor jullie een outfit inspiration post voor deze overgang, met laagjes kleding. Enjoy!

Untitle

Mommy jeans, I love them! Zelf weet ik wel zeker dat zulke broeken me nooit zullen staan maar toch vind ik het altijd erg gaaf om te zien. De laatste tijd zie je dat patches steeds meer te zien zijn in de mode en vooral gecombineerd met zo’n mommy jean. Ik vind het echt te gek! Een mooie klassieke hak, een simpele witte shirt, een leren jasje van Goosecraft en een kettinkje erbij: Perfection. Het kettinkje vind ik zóo leuk, het is een klerenhanger. Hoe cute?

Untitled BC

You like it or you hate it: de visnetten trend. Zelf vind ik het super cool, vooral met ripped boyfriend jeans. Een simpele croptop van Boohoo erboven en een leuke choker erbij. Nog een stoere paar boots eronder and you are ready to go! I lovee it!

Untitled

Het is weer eens tijd voor streetstyle. Dit zie je zó vaak voorbij komen and I loveee it! Een spijkerjasje en een simpele trui vind ik sowieso erg leuk. Gecombineerd is dan dus extra leuk! De choker erbij vind ik zo vet, ik zit erover na te denken zelf zo’n eentje aan te schaffen. De schoenen van Guts & Gutso maken de outfit toch wel echt af, voegt er ook een beetje kleur aan toe. Het is bijna lente, dus dan mag dat! Voor degene die deze schoenen wil kopen, hier kun je korting verkrijgen!

jkjhuk

Veel te veel chokers komen in dit artikel voor, I’m sorry. Ik vind het gewoon geweldige sieraden. Ook bij deze kun je er dus een vinden. Dit is gewoon een simpele outfit. Op internet zag ik best vaak ‘geverfde’ shirtjes voorbij komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat best wel leuk ben gaan vinden. Waarschijnlijk is dit iets wat je in de toekomst veel tegen zult gaan komen. Voor de rest heb ik alles neutraal gehouden. It’s all about the top!

Welke outfit is jouw favoriet?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 11 maart 2017 / 21:08

  Super leuk!! Ik ben echt helemaal into de lentetrends dit seizoen, er zitten zoveel leuke dingen tussen <3
  Veel liefs, Florentine

 2. 11 maart 2017 / 20:12

  Ik vind ze allemaal super leuk.

 3. 11 maart 2017 / 19:44

  Ik vind vooral de broek uit de laatste outfit erg leuk 🙂

 4. 11 maart 2017 / 19:10

  Wat een leuke inspiratie!

 5. 11 maart 2017 / 16:55

  Oh gaaf zeg! Leren jasjes zijn top!

 6. 10 maart 2017 / 23:36

  Dat leren jasje en die boots vind ik echt geweldig!! <3

 7. 10 maart 2017 / 18:31

  Ik vindt de patches trend erg leuk! Laat de lente maar beginnen 🙂

 8. 10 maart 2017 / 09:40

  Goosecraft jasje is mijn favoriet! Zelf heb ik 3 jaar geleden een goosecraft jasje gekocht en ben er nog steeds verliefd op!

 9. 10 maart 2017 / 09:26

  Waaauw, je hebt echt zalig items uitgekozen! Love them all! <3

 10. Elles
  Auteur
  10 maart 2017 / 08:19

  Ja dat klopt!

 11. 10 maart 2017 / 07:43

  Oh dat jasje linksboven! Die leren. Waar is die van? Hij lijkt op eentje van Goosecraft haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.