Wie is de mol? ’17 (spoilers)

Wie is de mol? ’17 (spoilers)

Eindelijk weten we wie de Mol is, wat heb ik daar toch naar uitgekeken! Al de tijd zat ik op de verkeerde persoon tot de allerlaatste twee afleveringen. Het klopte ineens allemaal. Afgelopen zaterdag konden we allemaal zien wie de mol is en wat de acties en aanwijzingen waren. Vandaag ga ik het nog eventjes kort nabespreken, dus voor degene die ik het nog niet gezien heeft: er zitten spoilers in!

Groepsfoto-2017

Ik ben echt heel erg vaak van mol verwisseld. Eerst waren Roos en Sanne mijn verdachten maar daarna veranderde dat toch al snel in Jochum. Wat deed hij toch rare dingen in het spel, logisch dat veel mensen hem dus als mol zagen. Ook Jeroen en Diederik hebben op mijn lijstje gestaan, achteraf vraag ik me wel af hoe ik dat heb kunnen denken. Een aantal mensen waren overduidelijk een kandidaat voor mij zoals: Imanuelle, Vincent en Yvonne. Als ik eerlijk ben was Thomas me de eerste afleveringen helemaal niet zo heel erg opgevallen, hij kwam af en toe eventjes in beeld. Voor de rest heb ik mezelf in het begin niet echt afgevraagd of hij een kandidaat of mol zou kunnen zijn. Hier kwam natuurlijk een einde aan nadat ik erachter kwam dat héel veel mensen Thomas als de mol aanwezen. Je begint dan meer op hem te letten en dan valt het puzzelstukje in elkaar. Thomas is de mol!

Wie is de mol is elk jaar weer een feestje. Elk jaar heeft zo zijn grappige momenten. Zo is er dit jaar ‘de sneer van Sanne’. Degenen die Moltalk volgen zullen het snappen. Ze had altijd van die sneaky gemene opmerkingen zoals: ‘Het geeft niet, maar het is wel jammer’ of ‘Je bent ook heel knap opeens.’. Geniaal als die weer eens voorbij kwamen. Wel jammer dat dit jaar Ellie Lust er niet in zat (logisch natuurlijk), die maakte Wie is de mol vorig jaar zo geweldig! Dat was echt de allerleukste kandidaat van toen. Ook de opdrachten van dit jaar snapte ik niet allemaal zoals die opdracht met die halve biljetten. Toch zaten er weer leuke dingen tussen. De locatie ook gewoon, prach-tig!

Kortom: het was weer eens een goed jaar voor Wie is de mol. Vorig jaar was het de laatste aflevering wel duidelijk dat Klaas de  mol was maar dit jaar is het iets mysterieuzer gebleven. Echt een hele goede mol was Thomas. Zeker omdat hij de eerste afleveringen zo erg op de achtergrond heeft kunnen blijven.

 

Wat vond jij van Wie is de mol dit jaar?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 14 maart 2017 / 12:28

  Geweldig!! Vind het zó jammer dat het weer een jaar duurt voordat er een nieuwe is. Thomas vond ik dit seizoen een geweldig goede mol!

 2. 13 maart 2017 / 19:31

  Oh wat vond ik het toch heerlijk! Jammer dat het weer afgelopen is… Ik zat vanaf aflevering 2 al op Thomas dus ik was happy haha!

 3. 13 maart 2017 / 16:12

  Ik vond widm dit jaar ZO verwarrend! Normaal zit ik eigenlijk altijd wel goed maar dit jaar was het echt een grote verassing. Ik zat vanaf het begin op Sigrid, Jochem en Emanuelle.

 4. 13 maart 2017 / 14:41

  Ik heb alleen de ena laatste aflevering gekeken haha zo jammer!

 5. 13 maart 2017 / 10:54

  Ik vond het een leuk seizoen! Ik keek het wel maar volgde niet moltalk en was ook niet zo gefocust op de hint. Toch had ik voor het eerst sinds jaaren de goede mol geraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.