48   141
35   224
40   277
37   233
42   220

Grappig Jammer van Tim Hofman

Grappig Jammer van Tim Hofman

Grappig Jammer, zo heet de tweede gedichtenbundel van Tim Hofman. Één van de weinige boeken die ik heb gekocht in mijn leven. Zelf ben ik geen boekenworm, maar zodra een voorbeeld van mij eentje uitbrengt, ben ik wel bereid het aan te schaffen. Eerder had ik een boek gekocht van Jiami, omdat ik haar destijds een inspirerende blogger vond. Momenteel vind ik Tim Hofman inspirerend vanwege het journalistieke werk dat hij levert.

Grappig Jammer: foto van Elles en Tim Hofman

Ik kocht het boek tijdens zijn signering in Zwolle. Ja, ik was een beetje aan het fangirlen op dat moment. Hij is precies dezelfde persoon in het echt als op televisie. Erg geïnteresseerd in degene die voor hem staat, complimenteus en met een vlotte babbel. Ik heb hem nog even een vraag gesteld over journalistiek en uiteraard een fotootje gemaakt.

Nog nooit eerder had ik een gedichtenbundel gekocht, dus ik was benieuwd. Het is een persoonlijk boek met veel humor. Er wordt veel gespeeld met taal waardoor je soms wel goed moet nadenken. Het boek bevat, naar mijn mening, intense gedichten. Die zijn kort maar krachtig. Soms worden maar 4 regels gebruikt. Toch komen ze wel hard binnen.

Grappig Jammer: gedicht uit dat boek

Ik zou dit boek zeker aanraden als je geïnteresseerd bent in verhalen die minder oppervlakkig zijn. Ben je dat niet? Dan is dit niet jouw type boek. Het is een goede mix van zware en luchtige gedichten. De een is super lang, de ander is super kort. Voor ieder wat wils.

Tim Hofman Grappig Jammer – € 15,99

Liefs,
Elles

Share:

10 Reacties

 1. 18 december 2019 / 11:04

  Ik heb inderdaad nog nooit een gedichtenbundel gekocht. Wist ook niet dat hij er eentje had. Ik ben wel benieuwd

 2. 10 december 2019 / 06:00

  Ik ben normaal niet zo van de gedichten, maar je maakt me nu wel nieuwsgierig. Dankjewel voor de tip dus.

 3. 9 december 2019 / 19:00

  Ik heb de boeken vaker voorbij zien komen, maar ik ken de beste man zelf niet haha. Dus ik heb echt geen idee wat voor soort gedichten hij maakt.

 4. 8 december 2019 / 09:37

  Leuk dat er een signeer sessie was. Soms kan een boek je zo grijpen he! Mooi dat je dat als niet boekenworm hebt bij dit boek.

 5. 7 december 2019 / 19:51

  Het boek lijkt me leuk. Wat een leuke foto meis.

 6. 7 december 2019 / 18:13

  Tim Hofman is super leuk inderdaad. Een inspirerend persoon. Wat een gave foto!

 7. 7 december 2019 / 10:22

  leuk dat je er bij was en die foto van jullie samen is ook heel gaaf 😀

 8. 7 december 2019 / 10:06

  Klinkt goed! Ik hou van poëzie, en vind het altijd leuk om nieuwe namen te leren kennen!

 9. 6 december 2019 / 16:18

  wat leuk zo’n signeer sessie. ik ben alleen bang dat dit boek niets voor mij is helaas

 10. 6 december 2019 / 09:16

  Zo jammer dat ik de signeersessie gemist heb, als ik het had geweten was ik ook even langs gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.