De Purpuz Planner

De Purpuz Planner

Planning is key, ik zeg het vaak en ik zal het blijven zeggen. Een agenda, deskplanner of to-do list helpt bij het organiseren van onze drukke levens. We willen een georganiseerd leven en daarnaast ook onze doelen en dromen behalen. Purpuz heeft deze twee gecombineerd in een planner die je helpt als lifecoach!

Iedereen kent het wel… Je hebt een goed voornemen, een mooi plan en doet het niet… De Purpuz lost dit voor je op.
In een inspirerende omgeving word je geholpen met het stellen, plannen en behalen van je doelen.
Purpuz is dé plek voor al je afspraken, ideeën, inspiratie, lijstjes, aantekeningen, doelen en to-do’s voor werk en privé

This is me! Elk jaar weer bedenk ik nieuwe voornemens, die ik na een maand alweer vergeten ben. Deze planner helpt je daarmee. Omdat ik vrijwel elke dag in mijn planner kijk, denk ik dat dit me zeker beter gaat helpen in het behalen van mijn doelen.

De Purpuz planner bestaat uit acht tools tot je doel, namelijk:
1. Purpuz map
2. Purpuz matrix
3. Purpuz plan
4. Purpuz pad
5.Maandplanning
6. Weekplanning
7. Dagreflectie
8. Vragen aan jezelf
Per stap wordt uitgelegd wat het inhoudt en waarom. Vervolgens kun je daarmee aan de slag met het behalen van je doel.

De planner is eigenlijk hetzelfde als een agenda. Je kan per dag en per uur je taken inplannen. Er staat een to-do list bij en dagreflectie. Per week staat ook een taak die je moet uitvoeren, bijvoorbeeld: ‘vertel iemand hoe erg je diegene waardeert’. I like that, ik doe dat namelijk niet zo vaak, wat ik wel moet doen. Als laatst kun je op elke bladzijde een inspirerende quote lezen.

Ik denk dat deze planner mij gaat helpen met het behalen van mijn doelen. Helaas, kan ik het nu nog niet gebruiken omdat de agenda past loopt vanaf december. Ik vind het tof dat je op allerlei manieren geïnspireerd wordt om je doelen te behalen en te reflecteren. Het enige nadeel vind ik dat het zo’n groot boek is. Niet zo handig om mee te nemen in je tas. Ik ben persoonlijk meer fan van een deskplanner. Die neemt niet veel ruimte in en je kan op elk moment kijken naar de planning.

Benieuwd ben ik zeker naar wat de purpuz planner me zal brengen. Zodra ik hem in gebruik ga nemen, zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen. Dit kunnen jullie zien op mijn Instagramaccount.

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 22 oktober 2019 / 04:51

  Deze planner ken ik van blogposts! Ik lees er altijd veel goede dingen over, maar zelf houd ik het toch maar bij mijn iets minder voorgekookte Moleskine.

 2. 21 oktober 2019 / 14:19

  heb hem vaker voorbij zien komen maar ik blijf echt liever bij mijn Filofax

 3. ingrid
  14 oktober 2019 / 17:46

  ik heb er al vaker over gelzen. ziet er gaaf uit. misschien toch eens aanschaffeb

 4. 13 oktober 2019 / 10:32

  Deze is zo bekend geworden. Ik moet me er ook een keer aan wagen.

 5. 13 oktober 2019 / 08:43

  Ik ben echt op zoek naar een goed systeem, want met mijn veranderde bezigheden, loop ik voorlopig verloren ein mijn eigen agenda, ga deze even van wat dochterbij bekijken

 6. 12 oktober 2019 / 15:08

  ik doe alles nog met een gewone normale agenda, maar dit ziet er wel top uit zeg!!!

 7. 12 oktober 2019 / 07:23

  Ik heb er ook een mogen ontvangend deze was van 2019, maar ik kwam er al snel achter dat ik hem niet zo handig vond. Ik vind het persoonlijk te groot om mee te nemen ( hij past niet in mijn tas, en ik vind te veel pagina’s waar ik zelf niets mee doen. Ik begreep ook dat in de planner van 2019 en 2020 precies dezelfde plaatjes en veel dezelfde routes staan. Ik begrijp wel heel goed dat anderen hem wel prettig vinden werken.

 8. 11 oktober 2019 / 11:34

  Ik vind het echt een toffe planner! Heel overzichtelijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.