An old love | Outfit Of The Day

outfitpost: Elles met roze trui en gestreepte broek

Outfitposts maken blijft toch echt wel een van mijn favoriete bezigheden. Make-up opdoen, een outfit uitzoeken en dan op pad gaan met de camera. Daarna kan ik nog heerlijk bezig zijn met het bewerken van de foto’s om ze vervolgens op mijn blog te delen. Daarom heb ik vandaag weer een outfit voor jullie, gewoon, omdat het zo leuk is!

De trui die ik draag, is nieuw. Het is eentje van Selected Femme. Normaal gesproken koop ik geen dure kleding maar deze was afgeprijsd van 55 naar 15 euro. Voor dat geld kan je het niet laten liggen!

Het was meteen een goede aanwinst om te combineren met mijn striped wide leg trousers. Dit is namelijk een broek die ik niet vaak draag. Ik heb er weleens eerder een outfitpost mee gemaakt maar naar school heb ik hem niet vaak aan. Toen ik dit kledingstuk net had gekocht kreeg ik er zo veel nare reacties over dat ik er een beetje onzeker over ben geworden, ondanks ik het een tof ding vind. Met behulp van deze simpele trui heb ik weer helemaal ontdekt waarom ik hem zo gaaf vond!

outfitpost: close up outfit: roze trui en gestreepte broek

Helaas zitten aan de broek geen lussen om een riem te dragen. Dat weerhoudt me er niet van er toch een bij te dragen. Ik vond dat het de outfit net wat meer afmaakte met de schakelketting eraan. Het zilveren detail zie je dan weer terug in de ketting om mijn nek.

Trui – Selected Femme
Striped wide leg trousers – Bershka
Riem met schakelketting – Bershka
Ketting – AliExpress

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 16 december 2019 / 08:53

  Ik vind de broek echt super super mooi! Gewoon lekker dragen want hij staat echt leuk zo 🙂

 2. Bouchra
  13 december 2019 / 12:40

  Ik vind outfits maken en fotograferen ook zo leuk! Mooie outfit en ik ben fan van de trui!

 3. 12 december 2019 / 19:35

  Wat ene leuke outfit heb je aan! Zijn echt mooie foto’s geworden!

 4. 12 december 2019 / 12:01

  Ik vind dit echt een hele mooie cobinatie! Staat je ook heel mooi. De foto’s zijn ook erg mooi bewerkt. Top!

 5. 12 december 2019 / 10:30

  leuk outfitje zeg en wat heerlijk dat die trui zo was afgeprijsd

 6. 12 december 2019 / 07:57

  Wauw, je ziet er stralend uit! Echt een prachtige outfit!

 7. 12 december 2019 / 06:02

  Wat een leuk koopje die trui! Heerlijk als iets is afgeprijsd : ) Blijft de riem dan wel goed zitten, als er geen lussen voor zijn? Verschuift hij niet?

 8. Elles
  Auteur
  11 december 2019 / 18:02

  Bedankt! Ik maak mijn foto’s zelf door mijn camera op een statief zet en dan te besturen via mijn mobiel!
  Liefs,
  Elles

 9. 11 december 2019 / 17:18

  Super leuke outfit en wat een geluk, die trui zeg! Dat is leuk winkelen. Maak je de foto’s zelf? Of doet iemand anders dat?

 10. 11 december 2019 / 14:51

  Wat een stoere outfit! Love it.

 11. 11 december 2019 / 09:06

  Wat een heerlijke outfit. De broek staat je ook geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.