Video: Chill evening routine

De dag is dan eindelijk aangebroken dat ik mijn eerste video heb geüpload! Het leek me wel een keer leuk om eens wat anders te maken dan een artikel. Daarom heb ik mijn camera gepakt en heb ik sfeerbeelden gemaakt van mijn ‘chill evening routine’. Vervolgens heb ik me de hele avond vermaakt met het bewerken ervan!

Over het masker die ik gebruik in het filmpje heb ik laatst een artikel geschreven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik eens wat anders heb geplaatst! Graag hoor ik wat jullie van van de video en de routine vinden. Willen jullie zoiets vaker zien?

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. Jouvence
  28 december 2019 / 14:21

  Leuk om op deze manier je avond routine te zien! Ziet er heel cosy uit.

 2. 25 december 2019 / 13:07

  Wat een leuke video. Ik ben benieuwd naar de volgende.

 3. 25 december 2019 / 10:53

  Leuk compact overzicht. Geeft een goed overzicht zonder dat het langdradig wordt. Knap gedaan.

 4. 23 december 2019 / 21:58

  Erg leuk dit! Ben zelf ook van plan wat meer met video te gaan doen en jij hebt me zonet nog meer overgehaald. Echt leuk gemaakt Mag je vaker doen! x

 5. 23 december 2019 / 10:32

  Ik ben normaal niet zo van het kijken van video’s, omdat ik ze meestal te lang vind duren, maar die van jou is lekker kort, maar laat wel alles zien wat je doet als je een avondje lekker aan het chillen bent. Dus gewoon lekker mee doorgaan!

 6. 23 december 2019 / 09:33

  Je hebt talent! Video geeft je veel meer mogelijkheden om je doelgroep van je blog te vergroten, dus zou er zeker mee door gaan. Leuk dat je het met een knipoog hebt gemaakt, veel zijn er zo serieus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.