Mijn foundationroutine

Mijn foundationroutine

 

DSC03158Hooi! Ik ben de laatste paar weken een beetje in de ‘routine’ stemming, haha! Dit is de laatste keer voordat ik even een break neem in de routine artikelen. Vandaag laat ik zien welke make-upjes ik gebruik voor in de basis. Ik show jullie welke producten ik gebruik van primer tot het afpoederen, mijn foundationroutine dus. Enjoy!

DSC03138

Primer

Ik begin elke keer met een primer. Deze is van NYC. Het is een hele aparte primer, met een soort glittertjes. Eerst was ik best wel tevreden met de primer maar dit werd steeds een beetje minder. Het is een goede primer, daar is niks mis mee. Maar de glittertjes en mijn vette huidtype gaan niet samen. Mijn gezicht lijkt vet door de glittertjes.

DSC03140Foundation

Dan gaan we over tot het leukste, vind ik. Foundation. Eerst gebruikte ik altijd BB cream, maar ik kreeg steeds het gevoel dat het net iets te weinig voor mijn huid was. Ik ben dus overgegaan op foundation, iets dekkender. Maar ik doe wel wat minder op. De foundation die ik nu gebruik is de Nude Illusion van Catrice in de kleur Nude Vanilla. Één van de lichtste kleuren van deze lijn.

DSC03146

Concealer

Even de donkere kringen bedekken met concealer. Als concealer niet was uitgevonden, dan weet ik niet hoe het mijn mijn wallen was afgelopen. Concealer is echt een must voor mij. Je laat je er frisser door lijken en je kan sommige gebieden iets lichter maken, wat ik erg mooi vind. Ook kan je je onzuiverheden er nog extra mee bedekken. Ik gebruik deze vloeibare concealer van Essence voor onder mijn ogen en voor mijn onzuiverheden. En zoals je al kunt zien heb ik bijna een vervanger nodig.

DSC03150

Bronzer

Normaal gesproken hoor je na je foundation en concealer af te poederen. Ik doe dat niet. Ik vind het fijner om mijn bronzer meteen na foundation aan te brengen en daarna af te poederen. Ik heb dan het gevoel dat het beter blijft zitten. Deze bronzer is van Essence en zoals je ziet heb ik de onderkant al geraakt. Het is een limited edition en dus niet meer te koop. Ik weet nog niet echt wat ik van deze bronzer moet vinden. Ik heb het gevoel dat het niet echt zo goed gepigmenteerd is. Dat is ook de reden dat ik de  pen heb geraakt.

DSC03151

Blush

Als je al wat meerder artikelen van mij gelezen hebt, weet je dat dit voor mij ‘de perfecte blush voor de herfst’ is. Ik kwam er later achter dat de blush op die foto’s iets paarser leek dan dat het eigenlijk is. Op deze foto zie je de kleur zoals het eigenlijk echt is. Ook de blush breng ik aan voordat ik het ga afpoederen.

DSC03154 DSC03153

Poeder

En dan de kers op de taart. Het bestrijden van het glimmende hoofd. Poeder! Zoals je al wel opgevallen is, is mijn poeder gebroken. Ik had het een keer mee naar school, de eerste keer en de laatste keer dat ik dat deed. Gelukkig had ik nog een leuk doosje waar ik het in kon bewaren, haha. Dit is de transparante poeder van Essence.

Welke producten gebruik jij in je foundationroutine?

Xoxo

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 24 november 2015 / 07:36

  Poederen doe ik nooit maar zou dit eigenlijk wel moeten doen. Leuk om jouw routine te zien.

 2. 23 november 2015 / 16:46

  Ik draag zelf af en toe alleen foundation en wenkrouw potlood en dat vind ik al vrij veel voor een jongen! Haha wat jullie meiden op jullie huid allemaal smeren vind ik soms zo bizar, maar het is wel een soort schilderen. Ik vind het knap!

 3. 23 november 2015 / 06:11

  Bronzer meteen na foundation aanbrengen en daarna afpoederen dat is ook eens leuk om uit te proberen. Ik zelf doe soms de hightlight en blush voor de foundation. 🙂

 4. 22 november 2015 / 20:02

  Wat leuk om te zien welke producten je gebruikt!

 5. 22 november 2015 / 18:46

  Ik gebruik de concealer van Essence ook zo af en toe. Hij is heel fijn! Ik gebruik voor een dagelijkse look foundation, bronzer, blush en een beetje highlighter. Thats it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.