De perfecte blush voor de herfst

De perfecte blush voor de herfst

Voorpagina blush

Ik denk dat iedereen wel een keer een make-up product heeft gehad die je heel vaak gebruikte in een bepaald seizoen. Gewoon omdat dat product zo mooi bij het seizoen past. Ik heb dat met de Catrice Defining Blush met de naam ‘Got The Flower’. Deze blush heb ik al sinds Sinterklaas klas 1, al 2 jaar dus. Ik had deze prachtige blush gekregen in een surprise maar ik droeg het maar steeds niet. De blush vond ik toen nog iets té heftig. In dit seizoen pak ik Got The Flower steeds vaker uit mijn stash en gebruik ik hem vaak voor op mijn jukbeenderen. Sindsdien vind ik het dé perfecte blush voor de herfst!

DSC02916

DSC02917

De blush heeft een zebrapatroontje en een beetje een kinderlijke verpakking, maar dat maakt voor mij niet uit. Het gaat om wat erin zit. Een donkerroze kleur dat een beetje neigt naar de paarse kant. Past mooi bij alle kleuren die je in de herfst ziet!

DSC02921

De pigmentatie van Got The Flower is ontzettend goed. Dat is een van de redenen dat ik de blush eerst niet gebruikte, ik had altijd 2 roze legerstrepen op mijn gezicht. 😉

DSC02927

Daglicht

DSC02932

Flits

 De blush ziet er prachtig uit op je jukbeenderen, bij iedereen staat deze kleur wel!

DSC02958

De blush is nog best wel subtiel aangebracht. Normaal gesproken kan de blush nog wel een tandje feller!

DSC02942

DSC02974

Welk make-up product gebruik jij veel in de herfst?

Xoxo,

Elles

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:42

  please visit the websites we adhere to, such as this 1, as it represents our picks through the web

 2. 15 november 2015 / 07:55

  Hij lijkt in eerste instantie best heftig maar ik vind het een erg mooie en natuurlijke blush.

 3. 14 november 2015 / 09:19

  Ik vind de kleur ook prachtig en zo’n kleur van blush heb ik niet zo vaak gezien. Jammer dat je hem niet echt draagt door het sterke pigment. Catrice heeft vaak een lichtere kleur daardoor vind ik deze echt mooi. Ik zie het mezelf dragen, omdat ik juist wat fel pigment nodig heb voor me huidskleur.

 4. 13 november 2015 / 20:46

  Toen ik de eerste foto zag dacht ik wel van hmm. Maar hij ziet er toch wel heel mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.