48   141
35   224
40   277
37   233
42   220

Fashion fun tag

Fashion fun tag

Helemaal voorbereid ging ik achter de laptop zitten, klaar om een nieuw artikel te schrijven. Ik steek mijn SD kaart in de laptop om foto’s te bewerken in Photoshop. ‘Foutmelding’. Ik wilde er niet aan geloven maar de nachtmerrie was dan toch echt aangebroken, geen foto’s meer. Dat werd last minute van artikelidee veranderen om alsnog een leuke post neer te zetten voor jullie. Gelukkig vond ik op het internet de Fashion Fun tag waar ik jullie vandaag mee ga vermaken!

Wat betekent fashion voor jou?

Fashion zie ik als een manier van jezelf uitten. Het zegt vaak al veel over een bepaalde persoon. Daarnaast kun je met behulp van kleding creatief bezig zijn, het is een vorm van kunst. Voor mij is fashion zeker belangrijk omdat ik het zie als een hobby waarin ik echt mijn eigen ding kan doen.

Hoe beschrijf je je kledingstijl?

Dit vind ik zo’n moeilijk vraag omdat ik zoveel verschillende dingen draag. Mijn kledingstijl volgt de trends van Instagram. Neon neemt het internet over? Dan raak ik geïnspireerd en ga ik daar ook mee aan de slag. De ene keer ben ik casual gekleed, dan weer sexy en de volgende dag kan ik zo met een rokje verschijnen. Het ligt echt aan mijn stemming. Wat je wel heel veel ziet in mijn kleding zijn gouden sieraden. Ik ben er dol op!

Wat is je favo mode stad?

Ik winkel het vaakst in Groningen. Dat is omdat ik het niet ver weg ligt en daarnaast veel van mijn favoriete winkels heeft. Een aantal jaar geleden vond ik het ook leuk om naar Amsterdam te gaan. Nu vind ik dat niet meer zo leuk, puur om de drukte. Ik heb geen zin meer om een kwartier in de rij te moeten staan voor één kledingstuk. Zwolle vind ik ook prima om te shoppen. Ik denk dat die stad volgend jaar mijn favoriet wordt omdat ik daar ga studeren.

Bij welke winkel slaag je altijd?

Zet mij in de Bershka met duizend euro en ik raak al het geld kwijt. Ik kan echt uren in die winkel rondlopen. Ik slaag hier daarom ook vrijwel altijd. Op een dag hoop ik dat Bershka mij gaat sponsoren, dan ben ik de gelukkigste op aarde.

Welke winkel bezoek je graag, maar slaag je niet snel?

De Zara en H&M vind ik leuk, maar ik slaag er bijna nooit. Zara heeft vaak kleding in de collectie hangen wat leuk is, maar het moet je staan. Het staat me helaas nooit omdat het vaak items zijn waarbij je lang moet zijn. 9/10 Keer past het niet. Daarnaast haalde ik vroeger vaak mijn kleding bij de H&M weg. Toen was ik nog erg basic. Tegenwoordig heb ik mijn eigen stijltje waar de H&M net iets te simpel voor is.

Hoeveel geef jij uit aan kleding?

Pfoe, dat is hééééél verschillend. De ene maand heb ik tien nieuwe kledingstukken en de andere weer helemaal niks. De prijzen verschillen hierin ook ontzettend erg dus ik kan daar geen goed antwoord op geven. Ik moet wel zeggen dat ik hou van goedkoop. Je ziet mij dus niet snel rondlopen in een trui van honderd euro. Dat vind ik alleen maar geldverspilling.

Heb je een item in je kast die je nog nooit hebt gedragen?

Ja, ik krijg soms kleding van familie of vrienden omdat ik vaak de kleinste ben die mensen kennen. Als ik weet dat ik deze items niet zal dragen, dan geef ik het door aan anderen. Soms kan het dan toch voorkomen dat ik een kledingstuk houd maar uiteindelijk nooit draag. Kleding die ik zelf gekocht heb draag ik wel!

Heb je een fashiongeheim?

Als ik ga shoppen probeer ik altijd een item te kopen wat ik normaal gesproken niet snel zou dragen. Hiermee probeer ik nieuwe stijlen te ontdekken en meer uit mijn comfortzone te treden. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn kledingkast veel uitgebreider is geworden.

Mijn kast hangt vol met…

Croptops. Ik moet eigenlijk echt stoppen met het kopen hiervan want ik draag ze alleen tijdens het stappen of in de zomer. De verleiding is alleen heel groot want ze zijn zó leuk en bijna altijd goedkoop of in de aanbieding.

Wat is je meest comfortabele item?

Mijn Pokémon onesie! Ik leef er zowat in!

Welk item zou je voor geen goud dragen?

Lastige vraag. Vroeger heb ik zoveel kledingstukken afgezworen die ik nu draag dat ik voorzichtig ben geworden met mijn uitspraken. Wat ik wel verschrikkelijk vind zijn van die ‘truien’ die bij je borst zijn afgesneden. Wat is het nut daarvan? Alleen de mouwen hebben een functie.

What is your go-to outfit when you have no idea what to wear?

Wanneer ik geen idee heb wat ik moet dragen, dan heb ik ook vaak geen zin om moeite te steken in mijn uiterlijk. Ik draag dan eigenlijk altijd een simpel vest met skinny jeans. Die outfit straalt voor mij precies uit dat ik geen zin heb in die dag, haha!

One fashion trend you wish would come back or stay?

Ik ben ontzettend snel uitgekeken op dingen. Ook op trends. Zodra iets verleden tijd begint te raken, ben ik er ook klaar mee. Er is daarom ook geen trend wat ik mis.

Liefs,
Elles

Share:

14 Reacties

 1. 24 augustus 2019 / 10:24

  Ik werk In het centrum van Brussel en kom dagelijks voor ik heel wat winkels. Best inspirerend 🙂

 2. 20 augustus 2019 / 07:08

  Ik woon in Amsterdam en wanneer ik ga shoppen doe ik dit het liefst doordeweeks en in de ochtend. Dan heb je de winkels voor jezelf 😉

 3. 19 augustus 2019 / 04:58

  Grappig dat je zo dol bent op crop tops : ) In de winter lijken me die inderdaad minder praktisch. Berschka ken ik helemaal niet helaas.

 4. Timo Tolsema
  18 augustus 2019 / 17:25

  Je moet je nederlands nog wel verbeteren! Staan een paar grove fouten in

 5. ingrid
  18 augustus 2019 / 07:29

  wat een leuke tag. ik winkel vooral online. lekker makkelikjl

 6. 18 augustus 2019 / 06:56

  Ook voor mannen kun je bij de Berschka goed slagen. Leuk om te lezen wat je wel en niet leuk vind, maar hoe je toch kleding koopt om uit je comfortzone te stappen.

 7. Mandy
  17 augustus 2019 / 15:40

  Wat een leuke tag! Bershka slaag ik helaas nooit door mijn maat.. ik vind dure kledingstukken ook geld verspilling

  • 18 augustus 2019 / 13:49

   Ik dacht dat Bershka niet in NL dat, ik zie ze alleen buiten Nederland.
   Groningen is een leuke stad, daar wil ik best eens heen.

   Leuk dat je zo je kledingtips en trends deelt.

 8. 17 augustus 2019 / 15:03

  Wat een super leuke tag meid. Die outfit staat je goed.

 9. 17 augustus 2019 / 14:05

  He, wat een leuke tag! Superleuke vragen en echt fijn om je antwoorden te lezen en te zien dat veel wel overeenkomt met wat ik zou antwoorden.

 10. 17 augustus 2019 / 09:29

  Leuk! Ik heb een fijn shirt van de Bershka dat ik nog altijd met veel plezier draag. Vond het er wel erg druk. En een onesie is echt heel comfortabel

 11. 16 augustus 2019 / 20:46

  Wat een leuke tag! Ik ga ‘m denk ik overmemen binnenkort. 🙂

 12. 16 augustus 2019 / 15:52

  Bershka is voor mij ook echt een topper! Altijd als ik het niet weet, neus ik wat op hun site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.