Even over de Maybelline Sky High mascara…

Even over de Maybelline Sky High mascara…

Een van mijn favoriete apps op dit moment is Tiktok. Door de coronacrisis ben ik er verslaafd aan geraakt. Ondanks dat het heel veel tijdverspilling is, heeft de app me ook veel nuttigs gebracht. Zo heb ik er heel veel recepten en lifehacks op gevonden, en… een hele goede mascara. Over die mascara, de Maybelline Sky High mascara, ga ik het in dit artikel hebben.


De Maybelline Sky High mascara is een aantal maanden geleden helemaal viraal gegaan op Tiktok. Veel beautyguru’s deelden video’s waarin ze de mascara aanbrachten. Ik was helemaal in shock van het resultaat. Daarom besloot ik om dit product te halen zodra mijn oude mascara op was. Zo gezegd, zo gedaan.

maybelline sky high mascara

Ik heb veel verschillende mascara’s uitgeprobeerd in mijn leven, maar deze spant wel echt de kroon! Normaal gesproken krul ik altijd mijn wimpers voordat ik mascara ga aanbrengen, maar dat is bij deze echt niet nodig. Het doet zijn naam wel goed recht, want je wimpers komen echt ‘sky high’ te staan. Wat een lengte! Onderstaand kun je de foto’s bewonderen van mijn wimpers per laag.

Wauw, wauw, wauw! Ik blijf het zeggen; wat een resultaat! Dit is alles wat je nodig bent in je leven. Je ziet vaak dat zulke mascara’s spinnenpoten veroorzaken. Dat is bij deze dus totaal niet het geval. Het product verlengt de wimpers en houdt ze mooi gesepareerd. Daarnaast blijft het gedurende de dag erg goed zitten. Op hele zweterige dagen, kan het nog wel eens op mijn ooglid vlekken. Dit vind ik niet vervelend, want dit heb ik bij iedere mascara. Met een veeg is dat zo weer weg.

Hoe beter het product blijft zitten, hoe lastiger het is om te verwijderen. Voor deze mascara heb je wel echt een goede remover voor watervaste oogmake-up nodig. Zelfs dan moet je nog redelijk goed boenen. Onder de douche gaat het product er veel beter af. Toch zie je dat er zelfs dan nog resten mascara op de wimpers blijven zitten. Persoonlijk kan ik me hier niet heel erg aan storen. Ik ben gewoon zo’n fan van het resultaat!

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.