Bekijk hier mijn allereerst IGTV!

Bekijk hier mijn allereerst IGTV!

Video’s maken en bewerken was iets wat ik altijd al wilde leren. Het leek me zo tof om daarmee een extra dimensie aan mijn blog en Instagram toe te voegen door middel van IGTV of Reels. Helaas kon ik het nooit, totdat ik op mijn opleiding leerde om te filmen en bewerken. Sindsdien doe ik het erg graag! Toch had ik deze skills nog niet toegepast op mijn blog en Instagram. Vandaag is dan eindelijk de dag aangebroken dat daar verandering in is gekomen.


Na meerdere pogingen, heb ik eindelijk een video opgenomen waar ik trots op ben. Ik wil sowieso graag wat meer doen met alle functies die Instagram te bieden heeft. Dit wil ik ook gaan delen op mijn blog. Zo zien jullie ook meer van de persoon achter de website en camera.

In mijn allereerste IGTV kunnen jullie zien hoe ik mijn haar transformeer nadat ik een knot heb gedragen. Eerder had ik jullie al verteld dat ik mijn haar zelf verf. Laatst was dat weer nodig. De reden dat ik dit doe is omdat ik altijd een rode gloed over mijn haar heb. In bepaald licht kan het zelfs rood lijken. Dit vind ik persoonlijk niet erg mooi. Daarom verf ik het om weer een bruine gloed te krijgen.

https://www.instagram.com/tv/CNW_5s6hMxW/?utm_source=ig_web_copy_link

Na het verven leek het me leuk om de schaar er in te zetten. Dit was een erg spontane en misschien niet hele slimme actie. Ik wilde graag lange curtain bangs hebben en ik dacht dat ik dat wel eventjes zelf kon knippen. Het is niet zo goed gegaan. Toch is het beoogde effect wel behaald als ik het stijl met mijn stijltang.

Anyway, ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vonden! Ik ben ook erg benieuwd wat voor video’s jullie willen zien in de toekomst!

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.