Ik heb een kamerplant van Plant Rebelz!

ik heb een kamerplant!

Een kamerplant brengt zo veel voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het voor een gezondere, productievere en rustigere omgeving. Daarnaast maakt zo’n plantje in je kamer je ook nog eens gelukkiger. Je haalt buiten naar binnen en wie vindt het nou niet leuk om een plantje te verzorgen? Om deze redenen wist ik het meteen: ik wil een plant op mijn kamer!


Die kamerplant is er zeker gekomen. Mijn eigen Rebel, zoals de planten bij Plant Rebelz heten! Om preciezer te zijn heb ik een Tradescantia Jewel Red gekocht, een prachtige paarse hangplant met groene tinten. Zal ik je nog jaloerser maken? Het lijkt wel of deze plant bestrooid is met glitters. Kortom, echt een plant voor mij.

Ik was nooit zo’n fan van planten, maar toen ik op kamers ging leek het me ineens zo leuk om eentje te hebben hangen onder mijn hoogslaper. Daarom heb ik voor deze gekozen in combinatie met een hele leuke mand waar ‘ie lekker in kan bungelen. Het brengt meteen zoveel leven in de brouwerij. Ik heb er wel voor gekozen om een plant te kopen die niet veel verzorging nodig heeft. Met mijn drukke leven kan ik ‘m zo vergeten water te geven. Gelukkig staat op de website van Plant Rebelz per plant omschreven hoe ze verzorgd moeten worden.

De mijne hoeft maar één keer per week water te krijgen en stelt voor de rest weinig eisen. Daarnaast is het een luchtzuiverende plant. Echt top, want ik ben astmatisch, heb huisstofmijtallergie en lichte hooikoorts. Wederom: echt een plantje voor mij!

Oke, ik kan uren doorpraten over mijn kamerplant! Ik had nooit verwacht dat ik zo blij zou zijn met een hangplant en dat ‘ie in leven zou blijven. Het is zelf zo erg dat ik het een naam heb gegeven: Annabel. Dit is zeker niet de laatste plant die ik koop. I love it!

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.