26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

‘New Years Eve’ ooglook

‘New Years Eve’ ooglook

Hey! De maand is december is een geweldige maand! Op de kou en winterdip na hou ik van de feestdagen. Vorig jaar maakte ik weinig gebruik van deze speciale maand, maar het leek me dit keer leuk om wel te doen. Daarom heb ik vandaag een ooglook gemaakt voor de jaarwisseling!
DSC06014

dsc05620

Het palette die ik gebruik is het Death by chocolate palette van I Heart Makeup. Hier zitten mooie transititiekleurtjes in en mooie glitterige, perfect voor de feestdagen. Hier kun je de review lezen. Ook gebruik ik 1 donkerrood glitterig kleurtje uit een palette van Action. Ja, de Action, maar dit is echt een mooie en goed gepigmenteerde oogschaudwkleur! Het palette heet NO. 4 Nude Palette.

dsc07361

De ooglook:

 • Transitiekleur: Break Me Up
 • Arcadeboog: One More Bar
 • Outher V: Devour Me
 • Ooglid: Het rode kleurtje van het Action palette (buitenkant), Fool’s Gold (binnenkant)
 • Onderste wimperrand: One More Bar
 • Highlight: Bring Down Angels

Verder gebruikte producten:

dsc07363

Liefs,

Elles

Share:

5 Reacties

 1. 30 december 2016 / 19:59

  Yes, dit zijn de looks waar ik van houd! Erg mooi!

 2. 30 december 2016 / 14:40

  Wauw, prachtig! En wat een mooie foto’s heb je ook gemaakt van de look. Mij lukt het nooit om mijn oog zo goed op foto te krijgen. Haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.