18   160
11   215
21   207
25   211
33   282

Essence Eyeliner Pen Waterproof

Essence Eyeliner Pen Waterproof

Eyeliner, ik heb er een haat-liefderelatie mee. Bij mij is het een hel om een flawless wing aan te brengen, maar als hij er dan eindelijk goed opzit is mijn hele dag goed. Omdat ik zoveel struggles heb met het zetten van een lijntje vind ik het belangrijk dat het product me er goed mee helpt. Nog steeds ben ik op zoek naar dé eyeliner die ervoor zorgt dat ik een perfecte wing kan zetten. Daarom test ik vandaag Eyeliner Pen Waterproof van Essence.

DSC05497

Essence belooft dat je met deze eyeliner een precies lijntje kan zetten dat waterproof is, lang op je ooglid blijft zitten en niet verplaatst. Hij is ophtalmologisch getest, dat betekent dat Essence het product op vrijwilligers heeft laten testen. Er is hierbij dus niet gebruik gemaakt van dierproeven! De met zwart en blauw gekleurde verpakking ziet er simpel doch overzichtelijk uit met niet allerlei poespas.

Essence Eyeliner Pen Waterproof – €2,89

DSC05508

Een intens zwarte streep kun je met de eyeliner pen zetten. Ook vallen er allerlei verschillende lijntjes, qua dikte, mee te maken. Van flinterdun naar heel erg dik; het kan allebei. Een lijntje vlak tegen je wimperrand aanzetten gaat gemakkelijk. Alleen voor het maken van een prachtige wing had ik in het begin wel wat moeite, maar dat leerde al snel!

DSC00006 DSC00007-e1469959577287

In de loop van de dag bleef de eyeliner verrassend goed zitten. Aan het einde van de dag zit het er nog gewoon goed op, het product is niet verplaatst of gaan scheuren. Waterproof is ‘ie zeker! Bij het fietsen in de stromende regen liep mijn mascara ontzettend erg uit maar mijn eyeliner bleef nog goed zitten (als je er niet aan gaat zitten).

DSC05505

Ben je op zoek naar een budget eyeliner die gewoon doet wat hij moet doen? Dan is deze zeker geschikt voor jou! Een heel speciaal product is het niet, er bestaan zeker weten vele betere eyeliners, maar het doet wat het moet doen. De Eyeliner Pen Waterproof van Essence zorgt ervoor dat je zonder al teveel gedoe een mooie wing kan zetten. Ik raad hem zeker aan als je opzoek bent naar een prima budget eyeliner!

Welke eyeliner gebruik jij op het moment?

 

Liefs,

Elles

Share:

20 Reacties

 1. 5 september 2016 / 03:55

  could you repeat that? the idea love to have got a good archetype refraining from identity to declare additional extraordinarily without problems benefit knowledge of privileged move forward subject material. You definitely surpassed our very own

 2. 6 augustus 2016 / 21:29

  ziet er inderdaad heel fijn uit, zeker voor die prijs!

 3. 2 augustus 2016 / 19:33

  Wat maak jij mooie wings. Ziet er goed uit maar ik kan het echt totaal niet.

 4. 2 augustus 2016 / 14:28

  Altijd fijn wanneer een eyeliner niet afbrokkelt in de loop van de dag. Dat vind ik nog altijd het lelijkst wat je kan hebben haha. Ziet er wel uit als een goeie eyeliner!

 5. 2 augustus 2016 / 10:55

  Heel goed review, fijn om te lezen. Helaas kan ik totaal geen mooie wing maken. Liefs

 6. 2 augustus 2016 / 09:34

  Ik gebruik deze zelf ook. Ben er best tevreden over. Hij brengt makkelijk aan en blijft relatief goed zitten. Prima budget product 🙂

 7. 2 augustus 2016 / 07:32

  Klinkt als een fijn ding! Ik heb een gel van rimmel op het moment, maar ik ben er niet zo goed in…

 8. 2 augustus 2016 / 07:03

  Ziet er goed uit en je hebt er ook een nette eyeliner mee gemaakt!

 9. 1 augustus 2016 / 19:16

  Ooh, dit lijkt mij echt een hele fijne zeg! Beetje jammer dat ik net een nieuwe gekocht heb, maar héy voor Spanje is dit zeker wel wat. Hoef ik tenminste niet met een geweldig (kuch) gezicht op het strand te zitten! Fijne tip!

 10. 1 augustus 2016 / 11:30

  Zelf gebruik ik er eentje van NYC, maar deze ziet er ook goed uit zeg. Misschien haal ik hem wel als deze op is! Hij ziet er mooi uit. 🙂

 11. 1 augustus 2016 / 10:20

  Mooie wing heb je gemaakt zeg! Ziet er goed uit! -x-

 12. 1 augustus 2016 / 09:52

  Deze heb ik ook wel eens gebruikt. Maar een waterproof eyeliner potlood vind ik net wat handiger.
  Verder vind ik het een prima merkje. Ik gebruik er veel van, alleen de nagellak vind ik wat minder. Die laat het al vlug afweten na enkele huishoudelijke karweitjes.

 13. 1 augustus 2016 / 09:09

  Aangezien het me nooit lukt een goede wing te maken, bewonder ik altijd hoe andere mensen het wel zo goed kunnen. Jouw wing is echt goed gelukt!

 14. 1 augustus 2016 / 08:30

  Oh perfect! Precies wat ik zoek 🙂 mijn ogen tranen onwijs snel en had nog een nieuwe eyeliner nodig!

 15. 1 augustus 2016 / 08:30

  Wauw Elles!! Super mooie foto’s. Klinkt goed deze! Ik gebruik altijd eentje van Rimmel of Catrice, beide ook erg fijn 🙂

 16. 1 augustus 2016 / 07:59

  Ik heb nooit de perfecte eye liner gevonden. De ene maakte een te dik lijntje, de andere wou maar niet drogen of zowel had hij een bizarre kleur… Deze klinkt echt heel goed !

 17. 1 augustus 2016 / 06:28

  Dat klinkt goed en lekkah budget! Ook fijn dat hij niet in je crease oid gaat zitten ohhhh dat haat ik xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.