21   160
19   209
21   219
38   183
24   260

4x Nieuwe telefoonhoesjes van Smartphonehoesjes.nl

4x Nieuwe telefoonhoesjes van Smartphonehoesjes.nl

Hi guys! Voor telefoonhoesjes heb ik best wel een zwak. Kom ik er eentje op internet tegen, dan wil ik het meestal gelijk hebben. Over het algemeen vind ik ze er ook altijd ontzettend leuk uitzien. Ik heb weer een aantal telefoonhoesjes toe kunnen voegen aan mijn collectie die ik in dit artikel ga laten zien!

Quote marmer design Fearless hoesje

dfaf4

Look how cute! Gewoon een simpel hoesje met een marmer design en de tekst: fearless. Het is een siliconen hoesje van best wel een goede kwaliteit. Het telefoonhoesje ligt ook goed in de hand. Het is niet dat het zomaar wegglijdt. Smartphonehoesjes maakt trouwens zelf hoesjes (zoals deze), maar je kunt ook je eigen hoesje ontwerpen met een eenvoudige ontwerptool, super leuk!

fdasffdaf

‘If loving fashion is a crime we plead guilty’, oftewel ‘als het houden van mode een misdaad was, dan waren we schuldig’. I loveee dit hoesje, alles eraan vind ik geweldig. De kleur vind ik geweldig, het is een beetje oudroze, en van de quote hou ik ook echt. Ook ontzettend leuk dat de letters van marmer zijn en een beetje in 3D. Als je met je vingers over de tekst gaat voel je de structuur. Ook dit telefoonhoesje ligt goed in de hand door de zachte afwerking.

fdasf

Nog zo’n cute hoesje! Op dit hoesje staat een cactus die tegen de andere cactus: ‘I love you’ zegt. Het is een doorzichtige hoesje dus mijn mobiel geeft nog een leuke, roze achtergrond aan het hoesje. Normaal gesproken zijn zulke hoesjes niet echt mijn stijl, maar deze kon ik niet laten liggen. Ook dit telefoonhoesje is van siliconen maar voelt wel iets dunner dan het siliconen hoesje die ik eerder behandeld heb.

fdafsfafadf

Last but not least! My favee! Een mandala design hoesje! Zulke hoesjes vind ik vooral leuk bij een Iphone 6 maar deze is voor mijn coole, roze Iphone 5c. Er zijn weinig telefoonhoesjes die ik er echt bij vind passen, maar deze vind ik er echt leuk bij mijn telefoon. Ook deze is gemaakt van siliconen!

Nou, dat waren ze alle 4. Leuk zijn ze hé? Ik ben er in iedere geval stuk voor stuk super blij mee. Sowieso ga ik vanaf nu vaker producten kopen bij deze webshop want ze verkopen zulke leuke spulletjes voor je telefoon! Naast héel veel verschillende telefoonhoesjes kun je ook een telefoonhouder voor op de fiets, fotolenzen, activity trackers etc. bij Smartphonehoesjes.nl vinden. In een ander artikel ga ik jullie meer vertellen over een Multi lens setje die ik heb gekregen.

Welk hoesje vind jij het leukst?

Liefs,

Elles

Share:

1 Reactie

  1. 5 februari 2017 / 23:58

    Wauwie wat zijn ze leuk! Onwijs cute hoesjes:-)
    Ik vind smartphonehoesjes.nl een erg leuke webshop<3
    Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.