Dingen waar ik blij van word

Dingen waar ik blij van word

Voorpagina

Hey! Ik lees tegenwoordig veel blogposts van bloggers die een lijstje opnoemen met de dingen waar ze heel blij van worden. Zelf word ik heel blij van het lezen van zo’n artikel. Ik krijg er kriebels in mijn buik van, ik denk aan de fijne dingen die er zijn. Vandaag besloot ik om zelf ook een lijstje te maken en aan jullie te laten zien. Kijken jullie mee?

DSC03084Aardbei gebakje

Ik ben verzot op alles met een aardbeiensmaakje. Meestal als ik uit verschillende smaken kan kiezen, neig ik toch altijd weer naar iets met een roze kleurtje. Het doet me denken aan aardbeien, bosvruchten of bramen. Ook dit gebakje heeft mijn hart gestolen. Binnenin het cakeje zit een soort gelatine met aardbeiensmaak, goddelijk!

DSC03093

Knuffelen met de honden

Wij hebben thuis 2 hondjes, Jack en Bo. Het zijn allebei schatjes, maar wel heel verschillend. Jack is meer een speel type, terwijl Bo een echte knuffelbeer is. Ik hou er van om even lekker met de honden te knuffelen, ze zijn zo lief. Het gevoel is onbeschrijfelijk. Ik denk dat iedereen met een huisdier dat gevoel wel kent.

DSC03104

Onesie

Mijn onesie, I love it. Ik ben er helemaal gek op. Het is zó lekker warm. Als ik thuis kom van het fietsen door een harde regenbui en ik doe hem lekker aan, dan voelt het heerlijk knus. Elk ‘chill’ weekend heb ik eigenlijk mijn onesie aan, haha! Ik zonder onesie, dat bestaat niet meer.

DSC03076

Cup a Soup

Ik ben niet zo’n thee persoon. Nee, geef mij maar Cup a Soup. Een beetje cliché, maar dat maakt niet uit. Ik hou gewoon eenmaal van een lekker soepje. Uit school zet ik meteen de waterkoker aan. Even lekker genieten van een tomatensoepje met ondertussen het lezen van een aantal blogposts. Ja, ik kan hier heel blij van worden.

DSC01666

Geurkaarsen

Geurkaarsen zijn echt een must-have voor mij. In deze koude tijden vind ik het heel fijn om een kaars aan te steken, het geeft zo’n knus gevoel. Geurkaarsen hebben een extra pluspuntje, de geur! Ik hou van geurtjes, ik kan het eigenlijk ook nooit laten om in de schappen te ruiken aan een paar geurkaarsen, haha. Don’t blame me, ik ben toch niet de enige? 😉

Waar wordt jij blij van?

Xoxo

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 3 augustus 2016 / 15:08

  Leuk artikel! Ik kan ook echt genieten van geurkaarsen. Momenteel brand er eentje van de IKEA die naar frisse was ruikt, heerlijk. Leuke onesie ook!

 2. 26 januari 2016 / 10:16

  Wat een super leuk artikeltje. Goed dat je hierbij stil staat.

 3. 20 januari 2016 / 17:45

  Die cakejes zijn zooo lekker! Die moet ik snel maar weer eens halen..
  Liefs

 4. 21 november 2015 / 20:42

  Ik kan je helemaal volgen! Kaarsen zijn zo gezellig en oh wat hou ik van soep!

 5. 20 november 2015 / 18:21

  Wat een heerlijk lijstje! Ik voel je wel een beetje met de cup à soup: vorig jaar had ik in de winter echt zo’n periode dat ik bijna niks meer anders dan cup à soup dronk. Inmiddels wel een beetje afgekickt, ben overgestapt op de koffie, maar cup à soup blijft een favoriet. Oh, en je honden zien er echt onwijs lief uit. Kan je ze een knuffel van mij geven? 🙂

 6. 19 november 2015 / 21:08

  Oeh la la zo een aardbeigebakje is heerlijk! Mooi happy lijstje Elles.

 7. 19 november 2015 / 19:30

  Ah wat een lieve hondjes heb jij! Superschattig!
  Liefs,
  Eva

 8. 19 november 2015 / 16:09

  Cup a soup! Een vergeten pareltje, dankje! x

 9. 19 november 2015 / 10:48

  Wat leuk om te zien! Het aardbeiengebakje ziet er echt heerlijk uit! 🙂 Ik heb er zin in nu haha! En wat heb je schattige honden! Ik snap dat je het leuk vind om met ze te knuffelen!

 10. 19 november 2015 / 10:48

  Aaah zo’n aardbeigebakje is lekker!

 11. 19 november 2015 / 09:05

  Die onesie lijkt mij heerlijk warm. Ik heb er eentje nodig

 12. 18 november 2015 / 19:15

  PS. je verzendknop van een reactie is niet te zien in Chrome.

 13. 18 november 2015 / 19:15

  Helaas heb ik geen hondjes, maar ik kan me voorstellen dat je daar gelukkig van wordt :-). Een lekker koekje op zijn tijd is ook heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.