Ziaja Argan & tsubaki olie lijn + winactie

Ziaja Argan & tsubaki olie lijn + winactie

Arganolie; de uitkomst voor het lichaam. In een eerder artikel had ik jullie al uitgelegd dat arganolie een ware topper is voor de verzorging van je haar. Dit omdat deze olie veel hydraterende bestanddelen bevat. Ziaja heeft hier op ingespeeld en een speciale lijn ontworpen met argan en tsubaki olie. Hierin zit een shampoo, haarmasker en -serum. In dit artikel test ik deze producten én geef ik ze weg aan één van jullie!

Ziaja Argan & tsubaki olie shampoo

IMG_4803

Ziaja over de Argan & tsubaki olie shampoo:

Voedende shampoo met argan en tsubaki olie voor droog haar.

Reinigt het haar en de hoofdhuid. Maakt het haar zacht en soepel en herstelt het volume. De shampoo heeft een aangename geur. Bevat geen siliconen en parabenen. Beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf

Ten eerste, wat heeft deze shampoo een lekkere geur. Het ruikt naar chique parfum wat oudere vrouwen vaak dragen, if u know what I mean. De shampoo zelf is geel en transparant, zoals veel shampoos zijn. Al hoog in de ingrediëntenlijst staat het bestanddeel SLES, deze zorgt ervoor dat het product gaat schuimen. Persoonlijk ben ik daar een voorstander van aangezien de shampoo zich dan beter verdeelt over het haar. Dat scheelt trouwens ook product. Helaas schuimt het voor mijn doen niet genoeg. Daardoor moet ik nog meer product gebruiken anders merk ik dat mijn haar simpel gezegd nog vet is.

Nadat ik een overheerlijke douche heb genomen en mijn bruine lokken goed (!) heb gewassen merk ik wel degelijk verschil. Mijn haar voelt luchtiger en gezonder. Het voelt niet alleen goed, zo ziet het er ook uit.

Maar hoe lang blijft mijn haar zo mooi? Helaas niet lang… Met andere shampoos blijft mijn haar vaak wel twee tot drie dagen vetloos. Gek genoeg moet ik mijn haar met deze shampoo om de dag wassen. Na de tweede dag ziet het er zelfs al onverzorgd uit. Dat vind ik wel een erg groot nadeel van deze shampoo want als ik iets haat is het wel met vet haar de dag zien te overleven.

Hoewel de Argan & tsubaki olie shampoo een mooi resultaat achterlaat op mijn haar, is dat niet van lange duur. Letterlijk één dag kan ik van mijn goed verzorgde lokken genieten, de dag daarna zie je daar niks meer van terug. Daarnaast maak het product zijn naam niet waar. ‘Argan & tsubaki olie’, je zou denken dat deze ingrediënten ook echt in het product zitten, maar schijn bedriegt. Tsubaki olie, ook wel camelia olie genoemd, staat bijna achterin de ingrediëntenlijst. En dan hebben we het nog niet over de arganolie gehad, die is helemaal niet te bekennen in de lijst…

Ziaja Argan & tsubaki olie shampoo 300 mL – €3,79

 Ziaja Argan & tsubaki olie haarmasker

IMG_4788

Ziaja over de Argan & tsubaki olie haarmasker:

Herstellend haarmasker met argan & tsubaki olie. Geschikt voor alle haartypen. 

Verzorgt het haar zonder het te verzwaren. Versterkt de natuurlijke veerkracht en maakt het haar soepel, glad en glanzend.

Breng het masker aan op vochtig haar. Inmasseren en laat gedurende 3 tot 5 minuten inwerken. Spoel grondig uit.

Het haarmasker van Ziaja komt in een potje, waar je het product uit kunt scheppen met je hand. Dit goedje is wit en voelt dikker dan conditioner. Het haarmasker ruikt precies hetzelfde als de shampoo. Één keer per week breng ik dit masker aan op mijn haar, laat het drie à vijf minuten zitten en spoel het er daarna weer uit.

Bij het uitspoelen merkte ik meteen al dat het mijn haar soepeler werd van het masker. Bij opgedroogd haar zie je meer resultaat. Na gebruik van dit product is het ook nog eens luchtiger. Hierdoor voelt het veel lichter. Ook laat het haarmasker een prachtige glans achter op mijn bruine lokken.

De Argan & tsubaki olie haarmasker voldoet precies aan mijn verwachtingen. Het is fijn in gebruik en laat mijn haar gezond achter. Vooral top dat het er luchtiger en soepeler van wordt. Dit product bevat wel argan en tsubaki olie.

Ziaja Argan & tsubaki olie haarmasker 200 mL – €3,89

Ziaja Argan & tsubaki olie haarserum

IMG_4794

Ziaja over de Argan & tsubaki olie haarserum:

Het serum zorgt ervoor dat je haar sneller opdroogt en hydrateert tegelijkertijd. Een haarserum zorgt ervoor dat je haar optimaal wordt beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.Een serum zorgt er ook voor dat je haar minder pluist, en makkelijker doorkambaar is. 

Het haarserum komt in een kleine, schattige pompflacon. Ook deze ruikt precies hetzelfde als de shampoo en haarmasker, love it! Wat eruit komt is een vloeibare gel. Één pompje is precies genoeg voor mijn haar dus het wordt goed gedoseerd.

Ik was eerst best sceptisch over het haarserum. Het product voelt vet aan en daarom was ik bang dat het mijn haar vettig zou maken, maar dat is totaal niet het geval. Na één pompje aangebracht te hebben in de punten van mijn haar, merkte ik al meteen verschil. Het zag er gelijk glanzend en gezond uit, en zo voelde het ook. Vooral was ik benieuwd hoe het product zou reageren op hitte, zoals een stijltang. Warmte + deze haarserum = een goede match. Het beschermt het haar goed tegen de invloeden van buitenaf want na het stijlen ziet mijn haar er nog mooi glanzend uit. Mijn lokken kunnen er namelijk vaak droog uitzien wanneer ik het gestijld heb. Tot mijn grote verbazing kan ik mijn haar ook veel beter uitkammen hierdoor.

I’m totally loving this! Dit product hoort nu in mijn dagelijkse routine en gebruik ik vooral veel wanneer ik mijn haar in aanraking breng met hitte. Door één pompje aan te brengen in de punten zie je meteen al zo’n groot verschil! Mijn bruine lokken worden er gelijk gezonder van, en zo zien ze er ook uit! Ook laat het product de gehele dag een heerlijke geur achter op je haar.

Ziaja Argan & tsubaki olie haarserum 50 mL – €5,49

IMG_4770

Eindoordeel

Aangenaam verrast, dat ben ik van deze producten. Het meest enthousiast ben ik over het haarmasker en -serum. Deze twee producten kunnen mijn haar binnen een aantal secondes gezonder maken. Het serum zorgt voor extra bescherming, wat ik vooral fijn vind bij het stijlen, het masker zorgt voor extra luchtigheid. De shampoo vind ik het minst van de drie, het zorgt er wel voor dat mijn haar niet meer vet is, maar niet van lange duur. Op de tweede dag begint mijn haar al vet te worden.

IMG_4767

Winactie

Onder jullie, mijn lieve lezers, mag ik deze producten weggeven. Je hoeft maar een paar simpele stappen te ondernemen om kans te maken op het pakket:

  1. Volg mij op Instagram (@3llesnl)
  2. Tag twee vrienden onder de desbetreffende foto

De winnaar wordt over twee weken, dus 30 april, bekendgemaakt. Goodluck!

 

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 12 augustus 2019 / 14:08

    Ohh, hier heb ik veel goeds over gehoord, leuke winactie.

  2. 16 april 2018 / 13:58

    Jammer dat je niet zo enthousiast bent over de shampoo! Ik denk dat de shampoo voor mensen met droog haar of krullen wel erg geschikt is. Zelf ben ik erg nieuwsgierig geworden naar het serum! Ik doe ook mee met de winactie 🙂 Liefs, Sija

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.